Παλάτι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

palati ladadika rempetadiko
3.4/5 - (11 Ψήφοι)

Λειτουργεί Δευτέρα – Κυριακή

Στην πιο φημισμένη περιοχή της Θεσσαλονίκης,τα Λαδάδικα,βρίσκεται η μουσική ταβέρνα “Παλάτι”. Το κτίριο που στεγάζεται το Παλάτι είναι διατηρητέο και διακόσμηση του παραπέμπει σε παλάτι.

Επιπλεόν,οι χώροι που διαθέτει είναι δύο,ένας εσωτερικός και ένας εξωτερικός. Στον εσωτερικό χώρο κυριαρχεί η πέτρακαι το ξύλο και τα χρώματα του είναι πολύ ζεστά.

Είστε Σχολείο ή Εκδήλωση άνω των 20 ατόμων ? Σας δίνουμε προσφορά για την εκδήλωση σας:

Σας επιβεβαιώνουμε άμεσα τηλεφωνικός και με email.
[ninja_form id=4]

Υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για την ορχήστρα και όλα τα τραπέζια έχουν ορατότητα πρός τους μουσικούς. Οι μουσικές επιλογές είναι έντεχνες,παραδοσιακές αλλά και λαϊκές καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα.

Ο εξωτερικός χώρος είναι μαγευτικός. Τα τραπεζάκια
βρίσκονται πάνω στο πλακόστρωτο σοκάκι και το συντριβάνι χαρίζει τους θαμώνες μοναδικές και ξέγνοιαστες στιγμές. Οσον αφορά το μενού έχουμε να πούμε μόνο τα
καλύτερα.Οι εξειδικευμένοι σεφ του Παλατιού δημιουργούν γευστικές πανδαισίες που συγκινούν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς.Επίσης,η μεγάλη γκάμα των κρασιών δίνει την δυνατότητα στους επισκέπτες να επιλέξουν ανάλογα με το γούστο τους.

Οι φοιτητές της πόλης επισκέπτονται συχνά την μουσική ταβέρνα Παλάτι διότι γνωρίζουν πως θα περάσουν καλά συνδυάζοντας το φαγητό,το ποτό αλλά και την ζωντανή μουσική.Δεν είναι λίγοι όμως και οι Θεσσαλονικείς που επιλέγουν το
Παλάτι τόσο λόγω της διακόσμησης όσο και της ποιότητας του φαγητού. Η τοποθεσία του είναι εξαιρετική και βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Ετσι ολοι έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν την μουσική ταβέρνα Παλάτι και να περάσουν υπέροχες στιγμές.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση