Πάολα Θεσσαλονίκη Πύλη Α

vgainoexo
3/5 - (2 Ψήφοι)

Πάολα Θεσσαλονίκη Πύλη Αξιού 2022 .

Πάολα Τιμές πληροφορίες κρατήσεις -.

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης. Η πάολα θα εμφανίζεται στην Πύλη Α Θεσσαλονίκη. Δείτε περισσότερα

Paola Thessaloniki pili A

Η πύλη αξιού Βρίσκεται στα σφαγεία στην δυτική Θεσσαλονίκη.

Η Πάολα Φωκά εντάχθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική δισκογραφία το 2005. Εκείνη η χρονιά υπήρξε καθοριστική για την Πάολα καθώς έγινε γνωστή στο ευρύτερο κοινό.

Πάολα βιογραφία

Τι μπορεί να πει κανείς για την Πάολα Φωκά. Μια καλλιτέχνη που έχει φέρει τα πάνω κάτω στο λαϊκό τραγούδι. Τεράστια επιτυχία όλα τα τραγούδια που ερμηνεύει ενώ το πρόγραμμα της στην πίστα είναι κάτι παραπάνω από ξεσηκωτικό.

Αυτό φαίνεται και από τα μαγαζιά στα οποία εμφανίζεται όπου γίνεται πανικός για ένα τραπέζι. Το τελευταίο καιρό εμφανιζόταν στο πλευρό του Καρρά και του Παντελή Παντελίδη στο Teatro Music Hall. Τη νέα σεζόν ξεκινάει στο Teatro Music Hall με το Παντελίδη και Stan σε ένα πολύ δυνατό πρόγραμμα Θεσσαλονίκη 2022 2022.

Φωκά Πάολα Εμφανίσεις Θεσσαλονίκη

Η Πάολα ξεκίνησε την μουσική της καριέρα από το πιο γνωστό
νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, τα Μαμούνια. Οι επισκέπτες κάθε φορά που εμφανιζόταν ήταν πολλοί καθώς όλοι ήθελαν να απολαύσουν την φωνή της αλλά και την σκηνική τα παρουσία. Θεσσαλονίκη 2022 2022

Στην συνέχεια, η ερμηνεύτρια πήρε την απόφαση να κατέβει στην Αθήνα ύστερα από παρότρυνση ενός μεγάλου και αξιόλογου καλλιτέχνη.
Εκεί για ακόμη μία φορά κλέβει τις εντυπώσεις και οι θαυμαστές της την
αποθεώνουν. Η Πάολα έχει εμφανιστεί στις πιο μεγάλες πίστες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και κάθε φορά αποθεώνεται.

Φωκά Πάολα Τραγούδια

Τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει
η Πάολα Φωκά έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες. Από τα πιο γνωστά είναι το «Στόχος», το «Το αμαρτωλό», το «Φταις», το «Τελειωμένες καταστάσεις» και φυσικά πολλά ακόμη. Όλα της τα τραγούδια παίζονται σε όλους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και ο κόσμος που τα ακούει κάθε φορά ξεσηκώνεται και τα τραγουδάει μαζί της πάολα θεσσαλονίκη.

Φωκά Πάολα video που τραγουδάει

Φωκά Πάολα Δισκογραφία

Η Πάολα έχει γράψει τεράστια δισκογραφία όλα τα χρόνια που εμφανίζεται ας δούμε μερικά από τα cd τα οποία έχει γραφτεί έχουν γίνει πάρα πολύ αγάπη από τον κόσμο. Ένας δίσκος ο οποίος γράφτηκε το 2008 έχει το όνομα περάσαμε με κόκκινο και έχει τα εξής τραγούδια μέσα. Θέλω να φύγω σ’ αγαπώ το δηλώνω αχ πόσο μου λείπεις το αμαρτωλό πως μ’ αφήνεις να ζω φύγε χαρτί αγάπη να ξανάρθεις πάλι κατέβα θεέ μου χαμηλά θα ‘θελα απόψε να σε δω κουβέντα στην κουβέντα.

Το επόμενο cd το οποίο ‘χει γράψει ήτανε το γίνε μαζί μου ένα στο οποίο περιείχαν τα έξι τραγούδια στόχος ψέματα λέω δε σε εξηγήθηκε καλά γιατί μαζί σου ένα αίνιγμα τα ψεύτικα δε σε έχω αγάπη ξαναγαπήσει δεν έκανες τίποτα αυτές τις ε πιάνει να μ’ αφήσεις ήσυχη θέλω.

Το επόμενο cd το οποίο ‘χει γράψει δε με το ημών η αλήθεια και το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια μέσα τώρα σέρνεσαι κράτα με τελειωμένες καταστάσεις τακτή άργησες πολύ ως εδώ και έπινα πάψε η μόνη αλήθεια μηδέν θα σε σβήσω.

παολα θεσσαλονίκη

Το επόμενο ήταν ένα live το πήγε κάνει το 2013 το οποίο λεγόταν live μετά τα μεσάνυχτα και περιέχει τα εξής τραγούδια έμεινα εδώ η σκόνη είσαι μια πηγή ακόμα θα ‘θελα να ήσουν εδώ μη ρωτάς το γιατί τι όνειρα να κάνω μα ποτέ μην ξεχάσεις ένα σημάδι μόνο θα έπρεπε άραγε στολίδι είσαι μόνη το χα πέτρινη καρδιά κακομαθημένο δικαίωμα μου.

Συνεχίζουμε πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες όπως ήταν τόσο χρειάζεται παλιόκαιρος φύγει φεύγοντας να πάρεις ότι θες θα κάνω ζημιές μάζεψε τα πράγματα σου απαγορεύεται να σ’ αγαπώ δυόμιση εφτά φεύγω για μένα συγνώμη η νύχτα δυο κομμάτια φεγγάρια χάρτινα αν είσαι ένα αστέρι.

Συνεχίζουμε το τραγούδι αυτές πηδάω τα κύματα πες το μου ξανά απόψε φόρα τα καλά σου τι σε πιάνει πουτάνα στην ψυχή. Συνεχίζω να τραγούδια κατέβα θεέ μου χαμηλά άκουσα το λάθος μου το τελευταίο δεν ξηγηθεί καις καλά σημειώσατε διπλό πάολα θεσσαλονίκη.

Πάολα Θεσσαλόνικη – Συνέχισε με τα τραγούδια είσαι οτι ναναι παίζεις με τα μάτια σφύριξα κι Έληξες το αμαρτωλό είσαι τρελός κουβέντα στην κουβέντα στόχος ψεύτικά να μ’ αφήσεις Χ θέλω γίνε μαζί μάνα. Το 2022 γράφει το δίσκο κρύβω αλήθεια το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια έχω μια άλλη ζωή λύκαινα κρύα αγκαλιά τώρα ξεσπάω πως φορές πες στο χωρισμό τώρα θα μάθεις κρύβω αλητεία τι κοιτάς αυτό μου είπε ο θεός έχω μια ζωή .

παολα θεσσαλονίκη
παολα θεσσαλονίκη

Πάολα Θεσσαλόνικη – Συνεχίζει με τον δίσκο 2022 τον Πίτερ 1 single top είχε μέσα το τραγούδι περαστικοί ενώ η καταστροφή ήταν ένα ακόμα σημείο το οποίο είχε βγάλει σε στίχους του Γιώργου ματιού και η μουσική του Γιάννη Γιαννοπούλου το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία της εποχής εκείνης.

Έχει χάσει πάρα πολλά single τα πηγαίναμε πολύ αγαπητός στον κόσμο τα πήρα τα εξής ο στόχος Βασίλης Καρράς με Πάολα η αγάπη είναι αλήθεια γίνε μαζί μου ένατου 2012 την άλλη χρονιά γράφει το να μ’ αφήσεις γιατί θέλω. Το 13 την επόμενη χρονιά γράφει το single κρατάμε και βγάζει επίσης το single τελειωμένες καταστάσεις την ίδια χρονιά βγάζει το cd μηδέν .

παολα θεσσαλονίκη

Το 2022 γραφτό δίσκο έχω μια ζωή ενώ το single αυτό μου είπε ο θεός είναι μια μεγάλη επιτυχία. Από την πανικ records γράφεται ο δίσκος θυμός και βιβλίο χιλιάδες 16 Σεπτεμβρίου 2022 βγαίνει ο γόρδιος δεσμός ένα single. Το επόμενο συνειδητοποιήσουν ότι με την πάολα θεσσαλονίκη ήταν το 2022 και το ήπιε λεγότανε για μένα πάλι από την πανικ records. Την η χρονιά βγάζει το single δε σε φοβάμαι ουρανέ που είναι πάρα πολύ αγαπητό και person ραδιόφωνο σχεδόν ενώ την έχω νια του 2022 βγαίνει το single καράβι και χαρακίρι Πύλη α.

Που τραγουδάει η πάολα

Στην Πύλη Α ξεκινάει στην Θεσσαλονίκη

Πόσο έχει τιμή φιάλης Πάολα

180/4 ατομα η φιάλη

Πάολα Θεσσαλονίκη κράτηση

στο -

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)
Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)
Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)
Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση