Παπαγάλος Καλλιθέα Εστιατόριο Αθήνα

vgainoexo
4/5 - (1 ψήφος)

Παπαγάλος Καλλιθέα Εστιατόριο Αθήνα
Το εστιατόριο Παπαγάλος βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας, στην Αθήνα. Πρόκειται για έναν πολύ όμορφο και ζεστό χώρο.
Η κλειστή αίθουσα του εστιατορίου ενδείκνυται για τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ το καλοκαίρι μπορείτε να δειπνήσετε στον κήπο.

Η εσωτερική αίθουσα είναι πολύ όμορφα διακοσμημένη. Τα ζεστά χρώματα επικρατούν και τα τραπέζια έχουν αρκετά μεγάλη απόσταση μεταξύ τους ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να γευματίζουν χωρίς προβλήματα.

Επιπλέον, η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλική. Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθούμε στον όμορφο κήπο του εστιατορίου Παπαγάλος. Ο κήπος έχει διαμορφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των θαμώνων.

Οι πυκνές φυλλωσιές των δένδρων δίνουν στους παρευρισκόμενους την εντύπωση πως βρίσκονται σε έναν επίγειο παράδεισο.
Ο χαμηλός φωτισμός και η απαλή μουσική προκαλούν σε όλους τους επισκέπτες αίσθημα ευεξίας.

Το μενού του εστιατορίου Παπαγάλος είναι πλούσιο και διαθέτει τόσο παραδοσιακές όσο και μοντέρνες γεύσεις. Τα παραδοσιακά αλλά και αγνά υλικά είναι αυτά που κάνουν το κάθε πιάτο να ξεχωρίζει.

Αυτό που κάνει το εστιατόριο Παπαγάλος να διαφέρει από τα υπόλοιπα είναι το γεγονός ότι τα πιάτα ετοιμάζονται ακριβώς εκείνη την ώρα που θα τα επιλέξει ο επισκέπτης.
Κατά την διάρκεια την επισκέψεως σας επιλέξτε τους μεζέδες που ταιριάζουν απόλυτα με το τσίπουρο και το ούζο.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση