
Paparouna Bar Restaurant
Το εστιατόριο Paparouna από την πρώτη μέρα λειτουργίας, το 2004, κέρδισε τις εντυπώσεις και οι θαμώνες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγιναν πολλοί. Αρχικά, το κτίριο στο οποίο στεγάζεται το εστιατόριο αποτελεί ένα μνημείο για την Θεσσαλονίκη και έχει κατασκευαστεί από τον Vitaliano Pozeli. Ο εσωτερικός χώρος του εστιατορίου Paparouna είναι πολύ όμορφα διακοσμημένος και τα έντονα χρώματα κατακλύζουν το μαγαζί. Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στην κουζίνα του εστιατορίου Paparouna. Οι γεύσεις είναι διεθνείς όμως κάθε πιάτο διαθέτει μεσογειακές πινελιές. Το μενού είναι πλούσιο και ο σεφ δημιουργεί πιάτα που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Γνωστά και πολυσυζητημένα πιάτα είναι τα φιλετάκια σωτέ με σουσάμι και μέλι, τα χοιρινά φιλετάκια με φρέσκα μανιτάρια και κρέμα μουστάρδας, η σαντορινιά φάβα και φυσικά πολλά ακόμη. Το γεύμα σας μπορείτε να το συνοδεύσετε με κρασί ή ακόμη και με ένα cocktail καθώς το εστιατόριο Paparouna φημίζεται και για τα υπέροχα cocktail που φτιάχνει.
Ακόμη είναι σημαντικό να τονίσουμε πως το εστιατόριο Paparouna κάθε μήνα δημιουργεί ένα μενού με 10 ευρώ το οποίο περιλαμβάνει σαλάτα, κυρίως πιάτο και επιδόρπιο και ισχύει για όλες τις ημέρες. Πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή και σας διαβεβαιώνουμε πως θα ενθουσιαστείτε και από το φαγητό αλλά και από το ιδιαίτερο περιβάλλον.
Πληροφορίες εστιατόριο Paparouna
- Διεύθυνση : Παγγαίου 4 και Δόξης,
Κάτω Λαδάδικα, Θεσσαλονίκη
- Κουζίνα : διεθνής, μεσογειακή
- Ωράριο λειτουργίας : 13:00-01:00
Θέλετε Φαγητό με ζωντανή μουσική ?
Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…
Φωτογραφίες εστιατόριο Paparouna


