Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη

vgainoexo
4.5/5 - (93 Ψήφοι)

Το παρασκήνιο Live βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης στην κάτω τούμπα και πιο συγκεκριμένα στη Παπαναστασίου 60. Με  μοναδική εξυπηρέτηση και πολύ σύγχρονο design το Παρασκήνιο live θα σας κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα σας συνεπάρει με τις μοναδικές σκηνικές παρουσίες και όχι μόνο .

Παρασκήνιο Διαθέσιμες μέρες Ανοιχτά

παρασκήνιο Live Ανοιχτά : Πέμπτη -Σάββατο

Τηλέφωνο 2310626571

Παρασκήνιο Διεύθυνση Οδός

Πόλη : Θεσσαλονίκη

Οδός: Παπαναστασίου 60

Τηλέφωνο κρατήσεων παρασκήνιο Live 

Παρασκήνιο live Ώρα Προσέλευσης 2022

Ώρα : 23:30.

Δείτε επίσης όλα τα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

 

Το ρεμπετάδικο παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη παίζει κυρίως λαϊκά και ρεμπέτικα ενώ το στήσιμο του θυμίζει κάτι από παλιά Θεσσαλονίκη. Κάθε Παρασκευή Σαββάτο ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης  .

Μοναδικές φοιτητικές τιμές για όλους όλο το χρόνο το παρασκήνιο δεν μένει παρά να το επισκεφτείτε και να χορέψετε στη πίστα του.
Στο Παρασκήνιο  live Θεσσαλονίκη μπορείτε να κάνετε την εκδήλωση σας όλο το χρόνο καθώς το μαγαζί είναι χωρητικότητας 650 θέσεων με πλατεία και θεωρείο και θεωρείτε από τα μεγαλύτερα μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση στο κέντρο της πόλης.

Παρασκήνιο Live Φοιτητικές Βραδιές Ladies Night Τιμές

Πέμπτη :10 ευρω για τους ανδρες, 5 για τις γυναικες απεριόριστο κρασί , φιάλη 70/5

Παρασκευή : Απεριόριστο κρασί  ορεκτικά  και φρούτα  10€ για τους ανδρες , 5 για τις γυναικες απεριόριστο κρασί , φιάλη 70/5

Σαββάτο : Απεριόριστο κρασί ή ορεκτικά  και φρούτα 15€/ατ , φιάλη 90/5

Είστε Σχολείο ή Εκδήλωση άνω των 20 ατόμων ? Σας δίνουμε προσφορά για την εκδήλωση σας:

Σας επιβεβαιώνουμε άμεσα τηλεφωνικός και με email.

Παρασκήνιο Live τιμή φιάλης

παρασκήνιο Live Τιμή Φιάλης : 90€/ 5 άτ.

Παρασκήνιο Live Τηλέφωνο Κρατήσεων

 

Παρασκήνιο live 2022

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Επιπλέον, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στους καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν βρεθεί στην σκηνή του ρεμπετάδικου. Ο Αγάθωνας είναι ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες που έχει εμφανιστεί στο Παρασκήνιο Θεσσαλονίκη και χάρισε σε όσους ήταν παρόντες αξέχαστες στιγμές.

Φέτος, η μουσική ορχήστρα που βρίσκεται στο Παρασκήνιο έχει μεγάλο ρεπερτόριο και τα τραγούδια καλύπτουν όλα τα γούστα. Οι θαμώνες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν ρεμπέτικα τραγούδια, λαϊκά αλλά και παραδοσιακά. Ο χορός ξεκινάει από νωρίς το βράδυ και σταματάει τις πρώτες πρωινές ώρες. Όλο το μαγαζί γίνεται κάθε βράδυ μια παρέα και διασκεδάζουν με την ψυχή τους.

Παρασκήνιο live Οδός Χάρτης Διεύθυνση

 

Χάρτης

Παρασκήνιο Live Video Photos:

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Live Facebook

Το Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη σας περιμένει όλους και σας διαβεβαιώνει πως θα απολαύσετε την κάθε στιγμή και πως το μαγαζί αυτό θα γίνει το νέο σας αγαπημένο στέκι.
Παρασκήνιο Θεσσαλονίκη που βρίσκεται επί της Παπαναστασίου 60 απέναντι απ’ το Ιπποκράτειο. Το πρωί παρασκήνιο βρισκόταν στην 28η Οκτωβρίου που μετά μετονομάστηκε cinema live stage.

Ένα μαγαζί με ιστορία 20 και πλέον χρόνων το οποίο έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης είναι Θεσσαλονίκη και φέτος και σε περιμένουμε κέρασμα σε ρυθμούς λαϊκούς μαγαζί ανοιχτό από Τετάρτη έως και Σάββατο την Τετάρτη έχει ladies night στο οποίο είναι πέντε €για τις γυναίκες απεριόριστο κρασί φρουτοσαλάτα και για τους άνδρες 10 € να είμαι καλή επιτυχία του Λέιντις Νάιτ μεταφέρθηκε την Πέμπτη όπου είναι πέντε €για τις γυναίκες 10 για τους άνδρες.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Παρασκευή και Σάββατο είναι 15 € το άτομο το οποίο περιλαμβάνει περιόστεο βάζει φρουτοσαλάτα ορεκτικά ζεστά ανά τέσσερα άτομα πιατέλα. Η ώρα προσέλευσης στο παρασκήνιο είναι από τις 11 και μετά και λειτουργεί ολη τη χρονια απο Σεπτέμβριο μεχρι Μάιο . Παρακάλω μπορείτε να κάνετε κάθε κοινωνική δεξίωση εκδήλωση ορκωμοσία bachelor και τα λοιπά καθώς δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης.

Paraskinio live

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE Η κοινή φιάλης είναι σε πολύ οικονομική τιμή μόνο στα 70 € ανά πέντε άτομα ενώ υπάρχει δυνατότητα για εμφιαλωμένο κρασί στα 30 € ανά δύο άτομα.

Παρασκήνιο Θεσσαλονίκη είναι από τα μεγαλύτερα μπουζούκια – ρεμπετάδικα που βρίσκονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με χωρητικότητα 600,700 θέσεων. Διαθέτει πλατεία με τραπέζια στον κάτω όροφο καθώς και θεωρία στο Μπάνο όροφο. Το μαγαζί επί της Παπαναστασίου το οποίο λέγεται παρασκήνιο live.  έχει λειτουργήσει σαν καθαρόαιμο ρεμπετάδικο πριν πολλά χρόνια όταν το μαγαζί λεγότανε γλέντι κουλέ και τραγουδούσε εκεί ο Αγάθωνας.


Το μαγαζί φιλοξενεί κάθε χρόνο πέντε ημέρες σχολείων καθώς είναι πολύ δημοφιλές μαγαζί ενώ παράλληλα μεγάλοι καλλιτέχνες που επισκέφτονται για τη διασκέδασή τους μεσοβδόμαδα και όχι μόνο καθώς αποτελεί μια πολύ καλή εναλλακτική επιλογή για τις Λαξ της καλής μουσικής του χώρου και της διασκέδασης ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE.
Το μαγαζί  Παρασκήνιο Θεσσαλονίκη διαθέτει συνταγή της καλής επιτυχίας της καλή διασκέδασης γι’ αυτό και ο κόσμος το αγαπάει καιρό στηρίζει τόσα πολλά χρόνια. Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι πάρα πολύ. Η ακριβής διεύθυνση του μαγαζιού είναι Παπαναστασίου 60 ακριβώς . απέναντι από το Ιπποκράτειο ενώ είναι προσβάσιμο με συγκοινωνίες δημόσιες με το 12 το 31 το δύο και πάρα πολλά από λεωφορεία.

Paraskinio thessaloniki

Το πάρκινγκ δεν διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ αλλά έχει ελεύθερο parking περιμετρικά του μαγαζιού. Μπορεί να κάνει 15 κυράτσες καλώντας το 6978469465 ή μπορεί να κάνετε online κράτηση μέσω του site μας με άμεσή επιβεβαίωση της κράτησης σας. Το πάρα σκηνή όλα επιθυμείς για τις γνωστές του φοιτητικές βραδιές όπου πλήθος φυτών μαζεύετε κάθε εβδομάδα και κυρίως Τετάρτη Πέμπτη στα lady’s knight που έχουν πλέον καθιερωθεί και μαζί της όλη τη Θεσσαλονίκη ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE.

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE

Το σκηνικό είναι γνώριμο κάθε βράδυ στο μαγαζί από τις 11 μέχρι τις πέντε η ώρα το πρωί πρωί το πρόγραμμα που κόσμος είναι πάνω στο τραπέζι και χορεύει σε ρυθμούς λαϊκούς. Λουλούδια σφηνάκια κερασμένα απεριόριστο κρασί κόκκινο ημίγλυκο ή μπρούσκο μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Το πρόγραμμα λαμβάνει εφτά μουσικούς μαζί τους καλλιτέχνες γνωστό μαγαζί τραγουδάει ο Δημήτρης ο Καντάρης Παρασκήνιο Θεσσαλονίκη από τις γνήσιες λαϊκές φωνές της Θεσσαλονίκης.
Το πράγμα δεν έχει αλλάξει εδώ και πολλά χρόνια και ακολουθεί την επιτυχημένη συνταγή από το παλιό παρασκήνιο μέχρι το σημερινό. Η διακόσμηση του μαγαζιού είναι πολύ εναλλακτική και παραπέμπει ανάμεσα σε κλασσικό και μοντέρνο και το στήσιμο του μαγαζιού . είναι τέτοιο που θα ζήλευαν ακόμα και τα μεγάλα μπουζουξίδικα της πόλης. Το μαγαζί λειτουργούσε παλιότερα περισσότερο σαν ρεμπετάδικο αλλά με την παρακάτω των χρόνων άλλαξε το ύφος του και γύρισε περισσότερο σε λαϊκό πρόγραμμα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE.

Paraskinio Ladies night

Θα ακούσουμε στο μαγαζί όλες μεγάλες επιτυχίες από Ρέμο Δημάκη και πολλά άλλα με τη μορφή που μόνο ο Δημήτρης Καντάρης μπορεί να προσφέρει.

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Στο μαγαζί μπορεί να κάνετε την εκδήλωση σας για τη δεξίωση καθώς υπάρχει δυνατότητα για φαγητό κανονικό. Περιλαμβάνει ατομική μερίδα κατά άτομο από επιλογή τριών κρεατικό της ώρας με συνδετικό ρύζι πατάτα φρουτοσαλάτα σαλάτα εποχής ανά τέσσερα άτομα κρασάκι κόκκινο ή λευκό απεριόριστο η δυνατότητα μπουκάλι ανά δύο άτομα. Το μενού στο φαγητό βγαίνει περίπου 15 € το άτομο μονό για εκδηλώσεις.

Στο μαγαζί εδώ και δύο χρόνια τραγουδάει ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης ο οποίος με πολύ μεγάλη διάθεση απογειώνουν τα πλήθη κάθε Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή και Σάββατο. Το παρασκήνιο live λειτουργεί εδώ και 30 χρόνια με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και βρίσκεται στην περιοχή της κάτω Τούμπας και συγκεκριμένα στην Παπαναστασίου. Ο Δημήτρης Χρυσοχοΐδης μετά τις πολύ πετυχημένη εμφάνιση στις οποίες είχε στη σουίτα έχει τόσο παρασκήνιο και να απογειώσει τον κόσμο. Είναι πλέον δύο χρόνια συνεργασίας με το παρασκήνιο και ο κόσμος αγαπάει πολύ το Δημήτρη στο Χοΐδη.

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Τραγουδιστές

Να πούμε λίγα λόγια για το Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και για τη δισκογραφία του έχει τραγουδήσει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες οι οποίες γίνανε ανάρπαστες από τον κόσμο και τραγουδιούνται εδώ και πάρα πολλά χρόνια περίπου στα 30. Και τα τραγούδια του Χρυσοχοΐδη τα οποία έχουν τραγουδήσει είναι του 1000 γούστα Δημήτρης Χρυσοχοΐδης το άλλαξα συνήθειες θα έρθω σαν όνειρο όλα έχουν φωνή δεν ενοικιάζεται θάνατο γύρω μου φωτιές όταν μιλάω για μένα να προσέχεις αλήτικη αμαρτωλός πέρασε μια νύχτα. Περαιτέρω τραγούδια τα οποία βρίσκονται με στασίδι αυτά είναι το θανάτωσαν όνειρο πέρασε μια νύχτα μια κουβέντα είναι, την καρδιά σου να ρωτήσεις, θα γραφτούν στην ιστορία,

θα μείνω εδώ, απ’ όπου πες μου ν’αρχίσω, φύγε, σε χάνω, σκέψου λίγο, δεν είσαι εδώ, θα με ξεχάσεις, άσε με, άλλες πολύ μεγάλες επιτυχίες του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη είναι το ληστεία, ζημιά, τρέλανε με, μαρμαρωμένος, σ’ αγαπώ τι να πω, μπορώ, 1000 γούστα, όταν μιλάς για μένα, να προσέχεις, πόση μοναξιά, έχω πάθει, κιβωτός, για ποιον με πέρασες, εκεί. Έχει βγει ομώνυμος δίσκος του Δημήτρης Χρυσοχοΐδης το 1997 σε πολύ λαϊκό πρόγραμμα το οποίο έγινε και μπεστσέλερ και τοπίο πλαισιωνόταν από τα εξής τραγούδια. Πες μου πως μπορείς, δεν μπορείς να με αποφύγεις, αλήτης και αμαρτωλός, αρκεί να μου το πεις, φωτογραφία, όταν μιλάς για μένα να προσέχεις, χτες, όλα τα πήρες, ψέματα, μόνο στις οποίοι, ξέχασε το χθες. ο δίσκος όλα έχουν φωνή γράφτηκε το 2005 και τοποίο είναι σε πολύ λαϊκό πρόγραμμα και ήτανε και αυτό μπεστσέλερ και είχε τα εξής τραγούδια.

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Όλα έχουν φωνή το οποίο γράφτηκε από Δημήτρη Ρακιτζή και τον Κώστα Καραθανάση, αν μπορείς εσύ να κρατάς το οποίο ήτανε στίχους Αργύρη Σάραπις και μουσική Βασίλης Γαβριηλίδης, τι έχω κάνει ο τρελός στο πρυτάνεις στίχους Ναταλί και μουσική από Δημήτρη Ρακιτζή.

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Ήτανε τους σε θυμάμαι και λυπάμαι, ήτανε μουσική και στίχους από το Μπάμπη Χαλκίδη. Τραγούδι ήτανε μια καρδιά πως αγαπάει το πήρανε από στίχους Βασίλη Φούτζι και μουσική ευθύβολος. Τραγούδι το οποίο έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία έκανε το και νάξερα τοπίο είναι μουσική.

Επόμενο τραγούδι το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τογραψε πάρα πολύ ο κόσμος ήτανε το σε θυμάμαι και λυπάμαι το οποίο ήτανε σύστοιχούς Μπάμπη Χαλκιδική μουσική Μπάμπη Χαλκίδη. Λοιπόν τραγούδι το οποίο αγαπούσε πάρα πολύ ο κόσμος και είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και το Δημήτρη Χρυσοχοΐδη είναι μια καρδιά που σ’ αγαπάει το οποίο είχε στίχους Βασίλη Φούτζι G και μουσική ευθύ βουλος.

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Επόμενο τραγούδι το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία ήταν το αχ και να ξέρα το οποίο έχει μουσική μερικού διότι κι εσύ τύπος ίδιος. Παίζει με τα νεύρα μου είναι το επόμενο τραγούδι το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία από το Δημήτρη έχω ήδη και το επόμενο τραγούδι ήτανε το όπως και όπως το οποίο ήτανε σε στίχους του Ηλία Φιλιππίδη και μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη. Επόμενο τραγούδι το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη ποιητική από το Δημήτρη Χρυσοχοΐδη είδανε το που μπορώ να σε αντικρίσω το οποίο ήτανε σε στίχους Αργύρης αράπης και μουσική Βασίλης Γαβριηλίδης. Επόμενο τραγούδι το οποίο απέχει και πάρα πολύ ήτανε το Σταύρο τον τρόπο το οποίο ήτανε σε μουσική μερικού διότι κι εσείς τύπος πήρες τον Γιώτης.

Επόμενο τραγούδι το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για το Δημήτρη Χρυσοχοΐδη ήταν το man χαθείς εσύ το πήγανε σε μουσική και στίχους του Σάκη Καντά ενώ το 12 το τραγούδι του ομώνυμου δίσκου είναι το είσαι γυναίκα πειρασμός το οποίο ήταν σε μουσική του Κώστα Μαγδάκι και μουσική Δημήτρης Ρακιντζής. Το 13ο τραγούδι το οποίο έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία που Δημήτρης ο χολή και τραγούδησε σχεδόν σε όλα τα μαγαζιά τα οποία εμφανίστηκε με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία ήταν το δεν υπάρχει λόγος το οποίο ήτανε σε μουσική Νάταλις και στίχους του Βασίλη Γαβριηλίδη. Το τελευταίο τραγούδι του δίσκου του ήτανε το απάλλαξε με όπου ήτανε σε στίχους του Δημήτρη Πασχαλίδη και μουσική Δημήτρης Ρακιντζής.

Ο δικός σου άλλαξα συνήθειες ήτανε μια ακόμη ε πολύ σημαντική στιγμή στην καριέρα του Δημήτρη το’χω ήδη το οποίο γράφτηκε το 2000 και το οποίο έγινε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία επίσης. Να πούμε ότι πούδρα ομώνυμο cd είχε περίπου 15 τραγούδια και ξεκινάμε από το πρώτο top ήταν το χάθηκα το μαύρο, το οποίο σεληνιακό, ξενυχτά κι μου, άλλαξα συνήθειες, το τελευταίο μου τσιγάρο, μόνιμος πολίτης, μορφή μου, όχι φτάνει ως εδώ, έκλαιγα εγώ έκλαιγες εσύ, πως να φύγω, αντίο λοιπόν. Το άλμπουμ το οποίο βγήκε το 2007 για τον Δημήτρη Χρυσοχοΐδη ήτανε το the νοικιάζετε το οποίο είχε περίπου 16Κω ύφος το πρώτο τραγούδι ήτανε το σύννεφα, δεν νοικιάζετε.

Παρασκήνιο live Θεσσαλονίκη Από κει και πέρα τραγούδι συνεχίζουν ως εξής όλα έχουνε φωνή, αν μπορείς εσύ να κρατάς κομμάτι έχω κάνει ο τρελός, σε θυμάμαι και λυπάμαι, μια καρδιά που σ’ αγαπάει, αχ και να ξέρα, παίζει με τα νεύρα μου, όπως όπως, που μπορώ να αντικρίσω, θα βρω τον τρόπο κονόμα θα χαθείς εσύ, είσαι γυναίκα πειρασμός, δεν υπάρχει λόγος, απάλλαξε με. Το επόμενο τραγούδι το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και το Δημήτρη Soho ήδη ήτανε το αν είναι κάτι να συμβεί, δύο μεγάλα εγώ, εξιλέωση, θα ανάψω γύρω φωτιές, μοιάζει μόνη Ρ, επειγόντως να γυρίσεις, ακόμα δεν δικαιολογώ, σαν το ληστή, βάλτε να πιω, έτσι ξεκίνησα. Όλα θα τα 10 we περιέχονται στον δίσκο με πολύ μεγάλη επιτυχία θα ανάψω γύρω μου φωτιές το οποίο οδήγησε τον ε Δημήτρη έχω ήδη Νάπολης πάρα πολλούς δίσκους τι χρονολογία 2010.

Έχει βγάλει κι άλλα τρία σύγκλι ο Δημήτρης ο Χοΐδης το 2002 πέρασε μία νύχτα ο Perry και τρία τραγούδια του πέρασε μια νύχτα, θα έρθω σαν όνειρο, μια κουβέντα είναι. Το συνέχισε με το δίσκο αλήτης και αμαρτωλός που περιέχει το τραγούδι αλήτης και αμαρτωλός που έγινε μεγαλύτερη επιτυχία και συνεχίζουμε το ξέχασε το χθες, όταν μιλάς για μένα να προσέχεις, και συνεχίζουμε το τελευταίο που + τοπίο 1001000 cosa 93 όταν μιλάς για μένα να προσέχεις το οποίο περιείχε δύο τραγούδια μέσα το κιβωτός και όταν μιλάς για μένα να προσέχεις.

Συχνές ερωτήσεις για Παρασκήνιο live

Ποιος Τραγουδάει στα Παρασκήνιο ? 

Ποια είναι τα μουσικά σχήματα Παρασκήνιο ? 

Ποιος Τραγουδάει Παρασκήνιο ? 

Τιμή Φιάλης Παρασκήνιο ? 

Πόσο είναι Τιμή Εισόδου Παρασκήνιο ?

τηλέφωνο κρατήσεων Παρασκήνιο live ?

πόσο κοστίζει μπουκάλι Παρασκήνιο live? 

Δείτε ποιος τραγουδάει τώρα στο Παρασκήνιο Live Θεσσαλονίκη για τη νέα σεζόν .

Δείτε ποιο είναι το μουσικό σχήμα που εμφανίζεται στη Παρασκήνιο Live .

Η τιμή φιάλης διαφέρει ανα μέρα στο Παρασκήνιο Live , Ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή .


Η τιμή στο μπαρ είναι από 10 – 15   ευρώ για την τιμή εισόδου Παρασκήνιο Live .

Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2310626571 για το Παρασκήνιο Live

Το μπουκάλι κοστίζει διαφορετικά ανάλογα με τη μέρα , Παρασκήνιο Live μπείτε να ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή μπουκαλιού.


Η οδός για το το μαγαζί Παρασκήνιο Live  είναι Παπαναστασίου 60.

Η ώρα προσέλευσης για το Παρασκήνιο Live είναι 23:00.

Δείτε ποιος εμφανίζεται τώρα στο μαγαζί Παρασκήνιο Live  Θεσσαλονίκη και κάντε κράτηση άμεσα.

Το φοιτητικό μπουκάλι διαφέρει ανα μέρα για Παρασκήνιο Live  μπείτε να ενημερωθείτε.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Estet Makropoulos Karafotis

5/5 - (1 ψήφος)
Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

athens stage

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Αξιολογήστε post
ATHENS STAGE ΓΩΓΩ ΤΣΑΜΠΑ ΨΑΛΤΗΣ

Τηλέφωνο Κρατήσεων 6978469465

Τιμή φιάλης 120/4 άτομα

Τιμή φιάλης φοιτητικό 120/6 άτομα

Παρασκευή Σάββατο

Λιοσίων 325 Αθήνα

ATHENS STAGE GOGO TSAMPA PSALTIS

Το μαγαζί…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Brockolo Club Θεσσαλονίκη

5/5 - (2 Ψήφοι)
Brockolo Club Θεσσαλονίκη

Περιμένει να το ανακαλύψετε στην καρδιά της Θεσσαλονίκης με τους καλύτερους dj και μοναδικά πάρτυ.

Τηλ για κρατήσεις 699 933 8282

Τηλέφωνο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση