Ούζο στον Πίνακα Άθωνος

vgainoexo
4/5 - (4 Ψήφοι)

 

Ούζο στον Πίνακα Πλατεία Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο Κρατήσεων Τιμές

  • Οδός Άθωνος Θεσσαλονίκη
  • Ανοιχτά όλη την εβδομάδα
  • Διαθέτει και ζωντανή μουσική λαικό ρεμπέτικο πρόγραμμα
  • Οι τιμές βάση τιμοκαταλόγου

Το ούζο στο πίνακα βρίσκεται στο κέντρο της πλατείας Άθωνος. Η πλατεία αυτή είναι από τις πιο φημισμένες στην πόλη της Θεσσαλονίκης και καθημερινά ο κόσμος που την επισκέπτεται είναι πολύς. Βρίσκεται δύο λεπτά από την Πλατεία
Αριστοτέλους και η πρόσβαση μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους. Ακόμη, στην πλατεία Άθωνος υπάρχουν πολλές ταβέρνες και εστιατόρια.

Ένα από αυτά τα μαγαζιά εστίασης είναι το Ούζο στον πίνακα. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως η ταβέρνα αυτή αποτελεί ένα από τα πιο ποιοτικά μαγαζιά της περιοχής. Επιπλέον, πρέπει να αναφερθούμε στο μενού το οποίο είναι εκλεκτό και ιδιαίτερα πλούσιο.
Και βέβαια το χύμα κρασί αλλά και η ρετσίνα συνοδεύουν φανταστικά το φαγητό σας. Τα μεζεδάκια του μαγαζιού είναι πεντανόστιμα και τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι πρώτης ποιότητας.

Εν συνεχεία, αξίζει να σημειώσουμε πως το Ούζο στον πίνακα κάθε βράδυ διαθέτει μουσική ορχήστρα, η οποία προσφέρει στιγμές απόλυτης διασκέδασης στους θαμώνες. Οι μουσικές επιλογές της ορχήστρας καλύπτουν όλα τα γούστα και όλοι μένουν ευχαριστημένοι.
Οι επισκέπτες κατά την διάρκεια της επίσκεψης τους θα ακούσουν έντεχνα τραγούδια, ελαφρολαϊκά αλλά και λαϊκά.
Θα αποτελούσε επίσης παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στις πολύ λογικές τιμές της ταβέρνας. Έτσι, δίνεται η ευκαιρία σε όλους να απολαύσουν γευστικά πιάτα σε τιμές ασυναγώνιστες.

Ούζο στον Πίνακα Φωτογραφίες

Ούζο στον Πίνακα Άθωνος Πλατεία Θεσσαλονίκη

Ούζο στον Πίνακα

Ούζο στον Πίνακα

Ούζο στον Πίνακα Video

Ούζο στον Πίνακα Χάρτης Διεύθυνση

Ούζο στον Πίνακα Facebook

Σας περιμένουμε στην ταβέρνα Ούζο στον Πίνακα όπου θα σας προσφέρουμε γευστικά ταξίδια.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση