principal-club-theater

PRINCIPAL Club Theater Θεσσαλονίκη Μύλος

PRINCIPAL Club Theater Θεσσαλονίκη Μύλος

Principal Club Μύλος  Theater  Τιμές

  • Ημέρες παραστάσεων: 5 και 6 Ιουνίου 2015
  • Οδός Αντρέα Γεωργίου 56 Σφαγεία Βίλκα

Στις 5 και στις 6 Ιουνίου ο Τζίμης Πανούσης και οι Μουσικές Ταξιαρχίες ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους και υποδέχονται όλους τους Θεσσαλονικείς στο νυχτερινό μαγαζί Principal Club Theater.

Το Principal Club Theater είναι μία μουσική σκηνή στην οποία έχουν βρεθεί πολλοί και αξιόλογοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες. Οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης το επισκέπτονται κάθε φορά που κάποιος μουσικός καλλιτέχνης ανεβαίνει στην σκηνή.

Αυτήν την φορά στην σκηνή θα βρεθεί ο Τζίμης Πανούσης. Ο Τζίμης από νεαρή ηλικία ξεκίνησε η ενασχόληση του με την μουσική και το τραγούδι. Οι φανατικοί θαυμαστές είναι πολλοί καθώς οι στίχοι των τραγουδιών που ερμηνεύει είναι βγαλμένοι μέσα από την ζωή.

Principal Club Χάρτης Διεύθυνση map

Principal Club Video ( Αρχείο )

 

Principal Club Φωτογραφίες

PRINCIPAL Club Theater

PRINCIPAL Club Theater

Principal Club Facebook

Βέβαια καθοριστικό ρόλο στην ανοδική του πορεία υπήρξε και η σκηνική του παρουσία. Ο Τζίμης Πανούσης έχει το χάρισμα της μεταδοτικότητας και σε κάθε του εμφάνιση γίνεται ένα με τους θαμώνες του εκάστοτες μαγαζιού.
Παρέα με τις μουσικές Ταξιαρχίες ο Τζίμης θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό και θα παρουσιάσουν στους επισκέπτες του Principal Club Theater το “Disco Tsoutsouni” και το “OBI OBI OBI” στην αυθεντική τους εκδοχή. Επίσης θα παρουσιάσουν την πορεία των 35 ετών τους και η συγκίνηση όλων θα είναι μεγάλη.