Recital Live Stage Μακρής Χρυσοχοίδης

vgainoexo

Recital Live Stage Μακρής Χρυσοχοίδης

  • Έναρξη 16-10-15
  • Τιμή φιάλης  Ζώνη: 90 ευρώ huppy hour έως τις 12:30, μετά 120
  • Ανοιχτά Παρασκευή – Σαββάτο
  • Ώρα Προσέλευσης 23:00
  • Οδός Εθνικής Αντιστάσεως 16
  • Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 , 6978469465 whats up

O Χρυσοχοίδης και Μακρής με Ιακώβου πήραν την απόφαση να βρεθεούν ξανά κοντά σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης χαρίζοντας τους μοναδικές και αξέχαστες βραδιές.
Αυτήν την φορά οι ερμηνευτες θα βρίσκονται στο νυχτερινό κέντρο Recital Live Stage το οποίο άλλαξε όνομα σε Suite Live stage

Recital Live Stage

Το Recital Live Stage βρίσκεται στο Βυζάντιο εκεί που άλλοτε βρισκόταν το Love Casual Living. Το νυχτερινό μαγαζί είναι πολύ αγαπητό στον κόσμο διότι προσφέρει αυθεντική διασκέδαση σε τιμές άκρως προσιτές.
Ο χώρος του μαγαζιού είναι άρτια διαμορφωμένος και εξοπλισμένος με μέσα τελευταίας τεχνολογίας. Έτσι, το μουσικό πρόγραμμα πραγματοποιείται χωρίς προβλήματα.

Επιπλέον, στην μουσική σκηνή έχουν φιλοξενηθεί πολλοί και σημαντικοί Έλληνες ερμηνευτές όπως η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Χρήστος Θηβαίος, η Ηρώ, ο Πασχάλης, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και άλλοι.

Κάθε φορά που στην σκηνή βρισκόταν ένας από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες ο κόσμος που κατέφθανε για να απολαύσει το μουσικό πρόγραμμα ήταν πολύς. Φέτος, η ζήτηση για το νυχτερινό κέντρο θα είναι ακόμη μεγαλύτερη. Τα σημαντικότερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθούν στο Recital Live Stage και θα προσφέρουν στους θαμώνες μοναδικές βραδιές.

Κάθε βράδυ που το νυχτερινό κέντρο θα ανοίγει τις πόρτες του οι επισκέπτες θα κατακλύζουν τον χώρο. Η διασκέδαση θα οδηγείτε στα ύψη κάθε φορά και όλο το μαγαζί θα γίνεται μια παρέα. Οι τιμές των οινοπνευματώδη ποτών είναι εξίσου καλές με την ποιότητα.

Μην χάνετε καιρό, για την επόμενη νυχτερινή σας έξοδο επιλέξτε το Recital Live Stage και διασκεδάστε υπό το άκουσμα υπέροχων μελωδιών.

Παλαιότερα Σχήματα

Recital Γλυκερία

Η Γλυκερία είναι μία από τις πλέον αξιόλογες Ελληνίδες ερμηνεύτριες. Τα πρώτα της ακούσματα ήταν λαϊκά και αυτό το γεγονός ήταν που καθόρισε την κλίση της στο λαϊκό τραγούδι. Η πρώτη εμφάνιση της Γλυκερίας ως επαγγελματίας τραγουδίστρια έλαβε χώρα στην Πλάκα, σε μία ταβέρνα.

 

Βέβαια στην συνέχεια η ερμηνεύτρια κατάφερε να γίνει ιδιαίτερα αγαπητή και μέχρι σήμερα έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης αλλά και της επαρχίας.

Η φωνή της δεν περνάει απαρατήρητη όπως επίσης και ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει το κάθε τραγούδι.

 

Στην σκηνή του Recital Live Stage θα ερμηνεύσει το “Τα σμυραίικα τραγούδια”, το “Με μπουνάτσες και μποφόρια”, το “Δεν έχω πολλά”, το “Ότι αγαπώ είναι δικό σου” και πολλά άλλα. Η Γλυκερία, όπως πάντα, θα ψυχαγωγήσει τους επισκέπτες του νυχτερινού μαγαζιού με έναν ολότελα δικό της τρόπο.

Recital Βιτάλη

Εδώ και πλέον 20 χρόνια η Ελένη Βιτάλη έχει προσφέρει σημαντικές στιγμές στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.

Η Ελένη ήταν, είναι και θα είναι μία αξιαγάπητη τραγουδίστρια αλλά και προσωπικότητα.

 

Αυτό που κάνει την Βιτάλη να ξεχωρίζει είναι η επικοινωνία της με τον κόσμο, η οποία είναι άμεση. Τα τραγούδια της είναι πολύ γνωστά και όλοι μας στο άκουσμα τους συγκινούμαστε και παράλληλα  έχουμε ένα αίσθημα ευεξίας.

 

Από τα πιο γνωστά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η Ελένη Βιτάλη είναι το “Κιβωτός”, το “Σε δύσκολο Θεό”, το “Μακριά μου να φύγεις” και άλλα

 

Και οι δυό, η Βιτάλη και η Γλυκερία, θα μαγέψουν όσους παρευρεθούν στις ζωντανές εμφανίσεις τους που θα πραγματοποιηθούν στο Recital Live Stage.

Δείτε επίσης

noesis thessaloniki

Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης Noesis 2024

Σχολικές Εκδρομές Noesis Θεσσαλονίκη Πληροφορίες κράτησης για σχολικές εκδρομές στο Noesis: Μπορείτε να διαλέξετε όποιο πρόγραμμα θέλετε να επισκεφτείτε και κλείνετε τηλεφωνικό... Περισσότερα...

πάολα θεσσαλόνικη

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024. Στη Θεσσαλονίκη, η εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα προετοιμάζεται να ξεκινήσει τις νέες της εμφανίσεις, μετά από μια... Περισσότερα...

bagallan club

Bagallan Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τηλέφωνο Κράτηση

  • 20 Μαρτίου 2024
  • 2024

Το Bagallan Club αποτελεί ένα από τα πιο επιθυμητά νυχτερινά μέρη στη Θεσσαλονίκη. Εδρεύει κοντά στη θαλάσσια περιοχή της πόλης, όπου η... Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση