ROOM 63 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

vgainoexo

Η Λένα Παπαδοπούλου ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Room 63 από 16-2 μετά από τις πετυχημένες εμφανίσεις του σε γνωστό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.

ROOM 63 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τηλέφωνο Κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων : 2310626571

ROOM 63 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τιμές

Φιάλη 130/4 , 100 /6 φοιτητικό

Οδός Λεωφόρος Νίκης 63

Τραγουδούν Λένα Παπαδοπούλου

Ώρα προσέλευσης 00:00

ROOM 63

Ένα εναλλακτικό πρόγραμμα το οποίο πάει να χτυπήσει την διασκέδαση της πόλης το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Νίκης 63. Πολύ προς το σημείο με εύκολο πάρκινγκ στο κέντρο της πόλης.
Το μαγαζί θα λειτουργήσει κανονικά από 22-9 μέχρι τέλη σεζόν ημέρες λειτουργίας που θα είναι Παρασκευή Σάββατο και τις Κυριακές θα φιλοξενεί guest ονόματα .  Πολύ ωραίο πρόγραμμα με καναπέδες στημένο το μαγαζί και σταντ ενώ είναι δυόροφο το μαγαζί και υπάρχει και θεωρείο.

ROOM 63 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Χάρτης Διεύθυνση Τιμές 2024

ROOM 63  Stage Τιμή φιάλης

130/4 , 100/6 φοιτητικό

ROOM 63 Κράτηση

2310626571

ROOM 63 Ώρα προσέλευσης

Ώρα 00:00

ROOM 63 Διαθέσιμες Μέρες

Παρασκευή Σαββάτο

Παλαιότερα σχήματα:

ROOM 63 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Γιώργος Παπαδόπουλος

Στο Room 63 ξεκινάει φέτος τις εμφανίσεις του ο Γιώργος Παπαδόπουλος σε ένα σχήμα που θα συζητηθεί πολύ. Σπουδαίος Καλλιτέχνης θα μας προσφέρει πολύ ποιοτικό πρόγραμμα στο μαγαζί room 63 θεσσαλονίκη.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού μας έχει χαρίσει απίστευτες επιτυχίες όλα τα χρόνια. Φέτος παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ικτίνο κατάστημα room 63 στο οποίο υπόσχεται να φέρει τα πάνω κάτω στην διασκέδαση. Με πολύ πετυχημένες επιτυχίες στο ενεργητικό του ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα μας ξεσηκώσει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης 1 πολύ όμορφο μαγαζί τοπίο είναι τριώροφο με αυτή θα τριβείο στήσιμο καναπέδες στα μπαρ. Πολύ προσιτές τιμές από το room 63 σ’ ένα σχήμα έκπληξη το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τις μεγάλες νυχτερινές πίστες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

ROOM 63 giannias

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα τραγουδάει στο πλευρό της Ελένη Τζαβάρα σ’ ένα σχήμα το οποίο θα κρατήσει όλη τη χειμερινή περίοδο αύριο το ενδιαφέρον των θεσσαλονικιών και όχι μόνο που θα επισκεφτούν στον νυχτερινό κατάστημα για να απολαύσουν το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος μετά από σειρά πετυχημένων εμφανίσεις τις οποίες είχε στον νυχτερινό κατάστημα της Αθήνας που εμφανιζότανε ανεβαίνει αυτή τη φορά Θεσσαλονίκη και υπόσχεται να μας απογειώσει με τα τραγούδια του. Να πούμε ότι δεν είπα τη φορά από μεγάλος καλλιτέχνης ανεβαίνει Θεσσαλονίκη ξανά τραγουδιστών οι θερινό κατάστημα magic το οποίο ήταν του κύριου Πουλάκου επί την περίοδο 2310626571.

Ο μεγάλος καλλιτέχνης τον είχε απογειώσει τον κόσμο οποίος έσπευσε στον θερινό κατάστημα να απολαύσει από κοντά το σπουδαίο καλλιτέχνη σ’ ένα σχήμα έκπληξη το οποίο έχει αφήσει εποχή. Μεγάλα τραγούδια πολύ της χώρας και του καριέρα να μετά να ακούσουμε στον νυχτερινό  κατάστημα και όλα τα πάντα σε ντουέτο με την Ελένη Τζαβάρα 1 γνήσια λαϊκή φωνή της ελληνικής μουσικής παραγωγής η οποία θα ακούσει και περιστολή θερινό κατάστημα όλα δηλώνουν έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα η οποία δεν πρέπει κανείς να χάσει καθώς ετοιμάζεται κάτι πάρα πολύ για φορτικό από έχουμε συνηθίσει στα στενά μαγαζιά της πόλης.

ROOM 63 χειμώνας 2024

Το πρόγραμμα ανάμεσα δεν άφησε αμείωτο τον διαφέρον του κόσμου και ξεκινάει τις εμφανίσεις του από το Σεπτέμβριο του 2024 με 2024 και θα κρατήσει όλη τη χειμερινή περίοδο μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου. Ο καλλιτέχνης δηλώνει πάρα πολύ χάρη στη μέρες για τη νέα του αυτή συνεργασία η οποία δεν έχει σε τίποτα να χάσει από τα υπόλοιπα σχήματα της πόλης.

Ο ανταγωνισμός είναι πάρα πολύ μεγάλος αλλά αυτό δεν πτοεί το μεγάλο καλλιτέχνη Γιώργο Παπαδόπουλο ο οποίος με τη μοναδική του σκηνική  παρουσία θα τραγουδίσει τις μεγάλες επιτυχίες του ξεσήκωσε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης ο οποίος θα έρθει να απολαύσω από κοντά. Η ώρα προσέλευση για το νυχτερινό σχήμα θα ξεκινάει από τις 11 και μετά έγραφαν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες μεγάλα τραγούδια από τη δισκογραφία του όπως το pasta, δεν το αντέχω που οι 2024 Νανά να που έγινε το 2024 αναμένεται να ακούσουμε στο νυχτερινό κατάστημα να δούμε μερικά από τα τραγούδια τα οποία έχει τραγουδήσει ο κύπριος καλλιτέχνης οποίος γεννήθηκε στις 26 του Μαΐου του 1985 είναι σε ηλικία 31 ετών και συνεργάζεται με τη virus music.

ROOM 63 Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Έχει πάρει πάρα πολλές υποψηφιότητες για μας μυεί Video awards καλή του τραγουδιού σκηνοθεσίας. Μεγάλες επιτυχίες του είναι το τώρα ή ποτέ που έγινε το 2024, νομίζω σε ερωτεύτηκα του 2024 μη σβήνεις από το 2024 ενώ την δύο την επόμενη χρονιά κυκλοφορεί να της πείτε της γιαγιάς 14 ενώ επίσης αυτό τι τραγούδι όσα θέλω με το φθινόπωρο να ρθεις, απόψε δεν θα κοιμηθώ δεν θα κοιμηθούμε πια μαζί σα τα έχεις ακόμα λίγο χρόνο να μη φοβάσαι να σε άγγιζά είναι μερικά τραγούδια τα οποία θα εμπνεύσω σπουδαίος ερμηνευτής στον θερινό κατάστημα.

Να πούμε ότι αναφέρεται στο σχέδιο προγράμματος Γιώργο Παπαδόπουλο στο πρώτο πράγμα θα γίνει κατά τις μιάμιση μέχρι και τις δυόμιση μετά θα τραγουδάει η Λένα Τζαβάρα στο ενδιάμεσο ποκάμισα μπαίνει ο Μενεξές οποίος θα παίζει σαν DJ και στο δέντρο πράγματα βγαίνει πάλι Ελένη Τζαβάρα και τελευταία θα κλείνει το πρόγραμμα ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Οι τιμές είναι πάρα πολύ προσιτές από τα λουλούδια τα ποτάκι φιάλες μπορείτε να κάνετε κράτηση στο 2310626571 καθώς η ζήτηση είναι πάρα πολύ μεγάλη ασφαλιστικά και τράπεζες ισχύει παρέα σας.
Room 63 Θεσσαλονίκη .

Στην οδό Λεωφόρο Νίκης 63 στην παραλία της Θεσσαλονίκης, θα συναντήσετε ένα ολοκαίνουριο live stage που ακούει στο όνομα Room 63 και αποτελεί το πρώην Aroma live. Το Room 63  live stage είναι ένας νέος χώρος, ευρύχωρος, άνετος, με μοντέρνα και κομψή διακόσμηση και φυσικά πλήρως ανακαινισμένος, που σας περιμένει για να χαρίσει βράδια μαγικά που διαρκούν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Αυτόν τον χειμώνα πρόκειται να φιλοξενήσει στην πίστα του τρεις ανερχόμενους και πολύ ταλαντούχους τραγουδιστές που θα προσφέρουν στο κοινό της Θεσσαλονίκης άφθονη διασκέδαση.

ROOM 63 Λεοφώρο Νίκης

Το Κατάστημα Room 63  υποδέχεται φέτος το μοναδικό και ανατρεπτικό Γιώργο Παπαδόπουλο. Σε μια μοναδική εμφάνιση την οποία θα κάνει ο γιος Παπαδόπουλος ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να τραγούδι στο πλευρό της Ελένης Τζαβάρα στο λήθαργο κατάστημα room 63 τοπίο βρίσκεται στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Νίκης 63.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ο οποίος αριθμεί χιλιάδες οπαδούς και θαυμαστές τον ακολουθούμε σε όλα τα βήματα εχθές τι μπορώ για να φέρει τα πάνω κάτω στη νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης. Μια πολύ εναλλακτική πρόταση οποία δεν έχει να ζηλέψει κατά τις υπόλοιπες πίστες της Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Παπαδόπουλος θα τραγουδήσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες. Είναι τίποτε φορά που τραγουδάει στο νυχτερινό μαγαζί room 63 και αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω.

Πολύ σπουδαίες επιτυχίες αναμένεται να ακούσουν από το μεγάλο καλλιτέχνη τις οποίες όλοι λίγο-πολύ αγαπήσαμε για πουσταράδες συνέχεια να παίζουνε καθώς είναι πάρα πολύ δημοφιλή. Η Ελένη Τζαβάρα μετά τις μεγάλες επιτυχίες και το λαϊκό πρόγραμμα που έκανε και αγαπητή και πάρα πολύ από τον κόσμο την περυσινή σεζόν 2024 2024 εμφανίστηκε πάλι Θεσσαλονίκη. Το πρόγραμμα να μην ξεκινήσει από τις 22 Σεπτεμβρίου και θα κρατήσει για όλη τη σεζόν. Κάντε κράτηση ασφάλισε τραπέζια των ευθυνών μαγαζί που αφαιρεί σκυλάδικα τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

ROOM 63 thessaloniki 2024 2024

Ο Παπαδόπουλος γεννήθηκε 26 Μαΐου και από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει. Του αρέσει πάρα πολύ το τραγούδι έχει γράψει πάρα πολύ σπουδαίες επιτυχίες. Και το τραγούδι happy έχει τραγουδήσει είναι το αγαπάω και πονάω εντάξει εσύ δεν ξέρεις για την αγάπη σου για μένα μύθος κάτι μου λέει και έμεινα μόνος μου. Συνεχίζει με το δίσκο με το φθινόπωρο να έρθεις μείνε μετά να γιορτάζεις να άγγιξα ξέχνα τα ο ναυαγός ότι θέλω εσύ είσαι όλα στο κόκκινο σε θέλω όχι πανηγυρίζω πλατεία Εξαρχείων σένα σαγαπώ σε θέλω εδώ και τώρα σε πεθύμησα σκόνη απτη Σαχάρα σου μιλάω και δε μιλάω σπαστά στην αγάπη τα δίνεις όλα σώμα με σώμα σώσε με τα ψυχολογικά μου τι άλλαξες να πάω μη πρωτοθυμηθώ το λεωφορείο φεύγει νωρίς το κορμί ένα έχουνε συνεργαστεί με πάρα πολλούς σπουδαίους στιχουργούς όπως ο Κυριάκος ο νόμος όλος ο Παπαδόπουλος Θανάσης Γκαραβέλας Γιούλα Γεωργίου Βασίλης Τσιτσάνης και πάρα πολύ σπουδαίοι καλλιτέχνες.

ROOM 63 Γιώργος Γιαννιάς

Έχει τραγουδήσει πλευρό σπουδαίων καλλιτεχνών και συνθετών όπως ο Δάντης ο Μπίλης είναι Άννα και άλλοι που σπουδαίοι καλλιτέχνες. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κύπρο και συνημμένες Λευκωσία και από τα 17 μου έβγαλε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο βυθός ενώ την επόμενη χρονιά το 2006 κυκλοφορεί τον δίσκο σε πεθύμησα και συνέχισε πολύ καλές εμφανίσεις αληθινά μαγαζιά Θεσσαλονίκης Αθήνας. Πλέον αρνείται πάρα πολλούς θαυμαστές οι οποίοι σπεύδουν να απολαύσουν από κοντά το πολύσπορο καλλιτέχνης όλες τις εμφανίσεις.

Καναπές μπροστά ενώ υπάρχει και φοιτητικό πακέτο το οποίο είναι στα 90 να έξι άτομα η φιάλη μπορείτε να κάνετε την δεξίωση σας την κοινωνική εκδήλωση σας στο bachelor την ορκωμοσία σας στο μαγαζί και να περάσω όλα καλά στην παρέα σας καθώς το πρόγραμμα είναι πολύ εναλλακτικό και περίμενα το ανακαλύψετε. Λουλούδια χώρος πας τραπέζι για πολύ κέφι μίνι πάρτυ είναι αυτό που χαρακτηρίζει το 63.

 

Δείτε επίσης

noesis thessaloniki

Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης Noesis 2024

Σχολικές Εκδρομές Noesis Θεσσαλονίκη Πληροφορίες κράτησης για σχολικές εκδρομές στο Noesis: Μπορείτε να διαλέξετε όποιο πρόγραμμα θέλετε να επισκεφτείτε και κλείνετε τηλεφωνικό... Περισσότερα...

πάολα θεσσαλόνικη

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024. Στη Θεσσαλονίκη, η εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα προετοιμάζεται να ξεκινήσει τις νέες της εμφανίσεις, μετά από μια... Περισσότερα...

bagallan club

Bagallan Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τηλέφωνο Κράτηση

  • 20 Μαρτίου 2024
  • 2024

Το Bagallan Club αποτελεί ένα από τα πιο επιθυμητά νυχτερινά μέρη στη Θεσσαλονίκη. Εδρεύει κοντά στη θαλάσσια περιοχή της πόλης, όπου η... Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση