SATIN LIVE CLUBBING ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΝΑΖΗΣ

satin live clubbing nazis karadimos
3.5/5 - (2 Ψήφοι)

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση σας και να ασφαλιστεί τραπέζια για το  νυχτερινό κατάστημα satin live clubbing το οποίο βρίσκει την παραλιακή πίσω από το Μαρκίζ ακριβώς. Οι δύο καλλιτέχνες είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένοι για αυτή τη νέα του συνεργασία και δηλώνονται τα δώσουν όλα επί σκηνής για να ξεσηκώσουν τον κόσμο οποίος θα έρθει να απολαύσω από κοντά τους δύο καλλιτέχνες. Οι δύο μοναδικοί αυτοί τραγουδιστές θα τραγουδήσουν σε σόλο αλλά και σε ντουέτο όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους αλλά και επιτυχίες άλλων μεγάλων καλλιτεχνών πολύ λίγο πολύ αγαπήσαμε σε ένα πραγματικό party που στήνεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και δεν πρέπει κανείς να το χάσει. Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 ή online μέσα από το site μας με άμεση επιβεβαίωση. Να πούμε ότι το satin live clubbing θα συνεχιστεί λειτουργία του για όλη τη σημερινή περίοδο μέχρι και τα τέλη Απριλίου.

Ένα καινούργιο μαγαζί το οποίο κόσμος έχει αγκαλιάσει και αυτό φαίνεται από τις κρατήσεις και τον κόσμο οποίος σπεύδει να γεμίσει το μαγαζί κάθε βδομάδα στο τριήμερο που λειτουργεί. Το μαγαζί αναμένεται να λειτουργήσει κανονικά και τις εορταστικές ημέρες 24 25 παραμονή και ημέρα Χριστουγέννων ανήμερα ερώτηση 31 του μηνός τα άνοιξε κανονικά τη λειτουργία του για την παραμονή Πρωτοχρονιάς επίσης θα λειτουργήσει κανονικά κατά την μία του μηνός Πρωτοχρονιά και θα συνεχίσει το πρόγραμμα του κανονικά κάθε τριήμερο όπως γνωρίζουμε. Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες μαζί με το λαϊκό πρόγραμμα που κάνεις αγωγή θα μας κρατήσει παρέα όλο την φετινή σεζόν το χειμώνα 2022 και το μόνο που έχω να κάνω τι να κάνετε κράτηση ένα πολλά αυτά που κοντά του σχήματος χρονιάς. Το μαγαζί είναι προσβάσιμο με τα πόδια από το κέντρο διαθέτει άνετο πάρκινγκ ακριβώς μπροστά στο μαγαζί έχει αμφιθεατρικό στήσιμο με θεωρείο επάνω κεντρικό παρακάτω καναπέδες και τραπέζι και στα άνθη. Το κατάστημα satin live clubbing λειτουργεί από τις 11 η ώρα και μέτα και κρατάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

ΝΑΖΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ

Ο Καραδήμος με τον Κωνσταντίνο Νάζη μαζί με το ξεκινάνε τις εμφανίσεις τους στο νυχτερινό κατάστημα Satin Live Clubbing Θεσσαλονίκη. Το νέο κατάστημα θα βρίσκεται στη περιοχή στο λιμάνι Θεσσαλονίκης.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ SATIN LIVE CLUBBING

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 , 6978469465

SATIN LIVE CLUBBING ΑΝΟΙΧΤΑ – ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Ανοιχτά Τετάρτη με Σάββατο

SATIN LIVE CLUBBING ΤΙΜΕΣ

Τιμή φιάλης 100 ευρώ με υποχρεωτική κράτηση. 24-12 , 25-12 , 31-12 τιμή φιάλης 120

SATIN LIVE CLUBBING ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

satin live clubbing
satin live clubbing

Το πρώην μαγαζί Limani αλλάζει και γίνεται Satin  live clubbing . Το μαγαζί υποδέχεται δύο πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες οι οποίοι για πρώτη φορά συνεργάζονται σε ένα μαγαζί. Δύο πολύ αγαπημένοι καλλιτέχνες με πάρα πολλούς θαυμαστές να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Πολύ σπουδαίες επιτυχίες αναμένεται να ακούσουμε στο νυχτερινό κατάστημα από τις μεγάλες δισκογραφικές δουλείες των καλλιτεχνών και μάλιστα σε ντουέτο.

SATIN LIVE CLUBBING ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ

dimitris karadimos satin Ο Δημητρής Καραδήμος δηλώνει ενθουσιασμένος για τη νεα συνεργασία του με το νυχτερινο κατάστημα Satin live clubbing και αναμένεται να τα δώςει όλα πάνω στο stage. Ο Καλλιτέχνης Δημήτρης Καραδήμος γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη και ασχολήθηκε με το ποπ και λαικό τραγούδι από μικρή ηλικία . Ξεκινάει με το δίσκο πολύ σου πάει και συνεχίζει με την επιτυχία πολύ σου πάει ενώ η καριέρα του απογειώνεται με το τραγούδι που έγινε πολύ μεγάλη επιτυχια πέρνω την ευθύνη που γίνεται πολύ αγαπημένο στο κοινό και παίζει σε όλα τα μαγαζιά και τα ραδιόφωνα. το 2022 κυκλοφορεί το τραγούδι παρεξήγηση σε στιχουργό τον Βαλεντίνο και τον Σιγανό και πλέον η καριέρα του απογειώνεται.

SATIN ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΖΗΣ 2022 2022 ΧΕΙΜΩΝΑΣ

nazis satin
nazis satin

Ο Κωνσταντίνος Νάζης έγινε γνωστός από το riality X factor και πλεον η καρίερα του απογειώθηκε. Με πολύ σπουδαία τραγούδια όπως το εγκεφαλικα , θέλω τα δικά σου τα φιλιά και άλλα πολλά μας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και έχει έχει αναδειχτεί ένα από τα πλέον ανερχόμενα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Ο Κωνσταντίνος Νάζης δηλώνει ενθουσιασμένος για την νεα του αυτή συνεργασια η οποία αναμένεται για τις 2-12-2022 στο νυχτερινό κατάστημα satin που βρίσκεται στην παραλιακή της Θεσσαλονίκης δίπλα στην είσοδο του λιμανιού.

SATIN LIVE CLUBBING ΒΙΝΤΕΟSATIN LIVE CLUBBING ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση