Σέρρες Μπουζούκια

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

 

Σέρρες Μπουζούκια

Στην πόλη των Σερρών η διασκέδαση δεν σταματάει λεπτό.  Οι Σερραίοι είναι άνθρωποι που θέλουν νε περνούν όμορφα και το καταφέρνουν χάρη στις πολλές επιλογές που έχουν.
Αρχικά, πρέπει να τονίσουμε πως η ζωή στις Σέρρες είναι έντονη διότι πέρα από τους ντόπιους υπάρχουν και οι φοιτητές που ξεσηκώνουν τόσο τις καφετέριες όσο και τα νυχτερινά μαγαζιά.   Οι Σερραίοι στηρίζουν με την παρουσία τους την νυχτερινή ζωή της πόλης και τα μπουζούκια κάθε βράδυ λειτουργίας τους σφίζουν από τον κόσμο που τα επισκέπτεται.  Τα πιο γνωστά και φημισμένα μπουζούκια των Σερρών είναι το “Ραντεβού”.
Το “Ραντεβού” είναι ένας άρτια διαμορφωμένος χώρος ο οποίος προσεγγίζει τα μπουζούκια της πρωτεύουσας.  Η διακόσμηση όλων των μαγαζιών είναι ιδιαίτερα προσεγμένη και επιπλέον το μουσικό πρόγραμμα δεν αφήνει ποτέ κανέναν θαμώνα παραπονεμένο.   Οι καλλιτέχνες που βρίσκονται στην σκηνή έχουν επιλεχθεί με μεγάλη προσοχή και ίσως να είναι αυτοί τα αυριανά μεγαλά ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας.   Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως τα μπουζούκια
των Σερρών δημιουργήθηκαν για να προσφέρουν εναλλακτική διασκέδαση αλλά και για να μπορούν όλοι οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής να απολαύσουν τα τραγούδια που αγαπούν.   Φυσικά ο χορός και το ποτό δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτό το ξέφρενο πάρτι που διοργανώνουν τα μπουζούκια των Σερρών.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια  με τα σχήματα τους

Για τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκη δείτε τα σχήματα εδω…

Για τις διαθέσιμες πίστες Αθήνα δείτε τα σχήματα εδώ…

Σέρρες μπουζούκια video

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση