Σιδηρόπουλος Πάυλος Live

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Σιδηρόπουλος Παύλος Δισκογραφία

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος είναι ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ερμηνευτές. Πλέον δεν βρίσκεται στην ζωή. Τα τραγούδια του όμως είναι διαχρονικά και ζει μέσα από αυτά. Είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως οι δισκογραφικές δουλειές του Παύλου ήταν όλες εξαιρετικές και τα τραγούδια τους έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Βέβαια, ο Παύλος πέρα από τις προσωπικές του δουλειές έχει συμμετέχει σε δίσκους άλλων καλλιτεχνών αλλά και σε διασκευές τραγουδιών.

Σιδηρόπουλος Παύλος Εμφανίσεις

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος ξεκίνησε την μουσική του καριέρα το 1969 παρέα με τον Παντελή Δεληγιαννίδη. Το συγκρότημά τους Δάμων και Φιντίας έγινε αμέσως αγαπητό από τον κόσμο. Το μέλλον προβλεπόταν λαμπρό για τον νεαρό καλλιτέχνη και το όνειρο του να γίνει τραγουδιστής της ροκ μουσικής γρήγορα έγινε πραγματικότητα. Στην συνέχεια, οι εμφανίσεις του Παύλου ήταν πολλές και κάθε φορά ο κόσμος τον αποθέωνε.

Σιδηρόπουλος Παύλος Τραγούδια

Ο Παύλος Σιδηρόπουλος είχε έναν μοναδικό τρόπο να ερμηνεύει τα τραγούδια. Μάλιστα όλα τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει είναι σε στίχους και μουσική του ιδίου. Όπως γίνεται αντιληπτό, το ταλέντο του Παύλου ήταν μεγάλο και θα μπορούσαμε να πούμε πως δεν χωρούσε σε καλούπια. Από τα πιο γνωστά του τραγούδια είναι το “Rock ‘en’ Roll στο κρεβάτι”, το “Να μ’ αγαπάς”, το “Μου ‘πες θα φύγω” και φυσικά πολλά ακόμη.

Σιδηρόπουλος Παύλος video

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση