Σοφίτα Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Σοφίτα Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Το εστιατόριο Σοφίτα είναι ένα μαγαζί εστίασης στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στην οδό Ερμού, μία από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες της πόλης και ο κόσμος που επισκέπτεται καθημερινά το μαγαζί είναι πολύς.

Η Σοφίτα βρίσκεται σε όροφο και το γεγονός αυτό καθιστά το εστιατόριο ένα ιδανικό μέρος για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τις έγνοιες και το άγχος της καθημερινότητας.
Η πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και γρήγορα καθώς βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης.

Η διακόσμηση του εστιατορίου Σοφίτα είναι πολύ καλή και το μαγαζί έχει την δική του φιλοσοφία. Το παρελθόν και το παρόν παντρεύονται με τον καλύτερο τρόπο και η ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι εξαιρετική.

Στο εστιατόριο Σοφίτα οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις με διάφορες μοντέρνες πινελιές.
Το εναλλακτικό και ιδιαίτερο πλούσιο μενού θα καλύψει κάθε σας ανάγκη αλλά και κάθε γούστο. Μην παραλείψετε να επιλέξετε και ένα από τα κρασιά της μεγάλης κάβας του εστιατορίου.

Η Σοφίτα είναι γνωστή στην πόλη και για τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν είτε το γεύμα είτε το δείπνο τους υπό το άκουσμα ευχάριστων μελωδιών.
Μετά το πέρας της επισκέψεως σας στο εστιατόριο Σοφίτα σας εγγυόμαστε πως θα θέλετε να πάτε στο μέρος αυτό ξανά και ξανά.

  • Διεύθυνση:
    Ερμού 26, Θεσσαλονίκη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 20:00 – 03:00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση