Στέλιος Ρόκκος Θεσσαλονίκη Πύλη Α

στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη

Κάντε κράτηση για το μαγαζί που εμφανίζεται Θεσσαλονίκη ο Καλλιτέχνης. Ο Στέλλιος ρόκκος στην πύλη Α Θεσσαλονίκη . Δείτε περισσότερα… Τηλ 2310626571

Online Κράτηση

Stellios Rokkos Thessaloniki

Ο Ρόκκος από 31-10 ξεκινάει τις εμφανίσεις του στη Πύλη Α μαζί με την Πάολα Φωκά σε ένα σχήμα έκπληξη . 

Στέλιος Ρόκκος Θεσσαλονίκη – Ο Ρόκκος είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης με εξαιρετικό ταλέντο. Από πολύ νωρίς ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας. Ο Στέλιος μαζί με την κιθάρα άρχισε και να τραγουδάει τα κομμάτια που ο ίδιος έγραφε.

Στέλιος Ρόκκος που τραγουδάει

Το 1992 η πρώτη του δισκογραφική δουλειά ολοκληρώθηκε και τα τραγούδια ήταν όλα εξαιρετικά. Ο κόσμος άρχισε να τον αγαπά και να τον στηρίζει διότι πέρα από την υπέροχη φωνή ελευθερία και ηρεμία. Στο ενεργητικό του έχει 16 Θεσσαλονίκη  ολοκληρωμένους δίσκους αλλά και 7.

Στέλιος Ρόκκος Θεσσαλονίκη

στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη
στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη

Ο Στέλιος Ρόκκος έχει συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους έλληνες καλλιτέχνες και μαζί τους ταξίδεψε στην Ευρώπη, την Αμερική και το Ισραήλ και οι εμπειρίες που απέκτησε ήταν μοναδικές. Στην ίδια σκηνή βρέθηκε μαζί με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Γιάννη Πάριο, τον Τόλη Βοσκόπουλο, την Πέγκυ Ζήνα και άλλους πολλούς και οι επιτυχίες δεν θα μπορούσαν παρά να είναι αναμενόμενες.

Στα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζεται ο κόσμος είναι πολύς
και όλοι τον επιλέγουν διότι γνωρίζουν πως θα διασκεδάσουν και θα ακούσουν τον Θεσσαλονίκη μεγάλο αυτόν τραγουδιστή να ερμηνεύει όλες τις μεγάλες επιτυχίες.

Στέλιος Ρόκκος Τραγούδια

Κάποια από τα πολύ γνωστά τραγούδια του Στέλιου Ρόκκου είναι το
“Σμαράγδια και ρουμπίνια”, το “Όσο έχω εσένα”, το “Πόσο ακόμα” κ.α. Ο Στέλιος Ρόκκος γράφει τραγούδια και τα ερμηνεύει με τέτοιον μοναδικό τρόπο που πάντα θα μας αγγίζουν αλλά και θα μας συγκινούν.

Στέλιος Ρόκκος Δισκογραφία

Ο Στέλιος  Ρόκκος έχει γράψει πάρα πολλούς δίσκους και τραγούδια τους οποίους έχει ερμηνεύσει κι εσύ γράψε μόνος του θα δούμε μερικούς απ’ αυτούς. Ο πρώτος δίσκος που κυκλοφορείς ήταν το 1989 και όποιος είχε όνομα σήμα κινδύνου και στον οποίον πετύχανε τα εξής τραγούδια σήμα κινδύνου άγγελος Εξαρχείων σε παρακολουθώ έρωτας με το φεγγάρι κραυγή μονόδρομος περιμένω  μυστικό έχω γίνει αέρας δυνατός.

στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη
στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη

Την επόμενη χρονιά έχει γράψει το δίσκο σε χίλιους δρόμους του για το 1993 το πιπέρι θα τραγούδια αυγουστιάτικο φεγγάρι πάλι φταίμε πειρατικό πέστε μου που να πάμε σε χίλιους δρόμους αν, Δεν έχει λόγο έρωτας τυχερό μαργαριτάρι Αθήνα. Το 1000 Κόσιον τα τέσσερα γράφει το δίσκο σμαράγδια και ρουμπίνια οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και η αγαπητή πάρα πολύ από τον κόσμο.

Ο δείκτης αυτός περιέχει τα εξής τραγούδια καραβάνι σμαράγδια και ρουμπίνια χαρτί να κρεβάτια μη με ρωτάς λόγια απόψε θα γίνει δική μου Λήμνος το που γυρίσω και να δω ότι όλο σαλπάρω μάνα.

Την χρονιά του 1000 cosa 95 γράφει το δίσκο σαν αγρίμι το οποίο περιέχει τα εξής τραγούδια στο χα πει Φυλάκου σε ψάχνω πρόφαση και όλο γυρνάς πόσο βιάστηκες το ‘χει μοίρα μου σαν αγρίμι σκόνη φεγγάρια μου κρίμα η δικιά μου ιστορία.

εντάξει γράφει το δίσκο αγέρας οποίος περιέχει τραγούδια ακριβό με πονάει αγάπη λέει ένα γράμμα σκότωσε εμένα μ’αγαπάς ένας άνδρας τα αλλαντικά εγώ είμαι γέρος θα σε θυμάμαι μάγισσα σου μιλάω με τραγούδια.

Τη χρονιά 1000 cosa 97 γράφει το δίσκο στο μάτι κυκλώνα το οποίο περιέχει τα τραγούδια νύχτα μπουρλότο μόνο τη μάνα μου Τσιγγάνα μπουκάλια μεγάλες αγάπες όλα τα σφάλματα μου φταίνε οι αγάπες αν δεν ήσουν εσύ ποτέ μη σε νοιάζει μη Μαρία Μαράκι Μάριος το όνομα του κυκλώνα.

Το 1998 γράφει το δεις Πέμπτη βρω βρω ψυχής το πιπέρι θα τραγούδια πόσες φορές έλα μου χάντρα χάντρα στεναχώρια εδώ δεν είμαι αήττητος Ξελογιάστρα μάγισσας τους άλλους ξημερώματα έτσι κι αλλιώς το λεωφορείο είμαι από κείνα τα παιδιά ένα κομμάτι Κυριακής δεύτερη φορά μεγάλα ταξίδια έμβασμα ψυχής.

Το 1999 γραφτό δίσκο νερό που περιέχει τραγούδια φως όπου και να πάω καρδιά του Σεπτέμβρη τα φεγγάρια φίλη όλες οι αγάπες μου έτσι αγαπάω εγώ δρόμο παίρνω δρόμο αφήνω γύρισα όλο τον κόσμο απόψε θα γίνεις δικιά μου όνειρο θα κάνω φίλο έναν αετό για το καλό μου φάλτσα με ναι ξε δια είμαι μακριά μην ξε κουραστείς να μ’αγαπάς.

Βρείτε Ξενοδοχεία δίπλα στο μαγαζί:

Booking.com
στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη
στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη

Το 2000 βγάζει το δίσκο άγγελοι είμαστε όλοι που περιέχει ένα αυτοβιογραφικό σαν τρελοί όλοι και όλοι να σε δω να τρέχεις η αγάπη μπορεί σιγά-σιγά νανούρισμα είσαι όνειρο που να χωρέσει τόση αγάπη το καλό που σου θέλω μαυρομάτικα Κυριακή απόγευμα άγγελοι μη μ’ αφήσεις αυτά δες το τραγούδι.

Την χρονιά 2001 γράφει το δίσκο τα βήματα τα οποία περιέχουν τον εξής ε τραγούδια τώρα είμαι εντάξει αφού την αγαπάς πες πως ήμουν όνειρο ένα βήμα από τον γκρεμό να μη με ψάχνεις το πρωί τι να μου πούνε όλοι αυτοί πονάμε βήματα όλα θα αλλάξουν το’χω μαζί μου θα πω για σένα η αγκαλίτσα σου άλλη αγάπη έμαθα να φεύγω θα ‘θελα να ‘μουν εδώ μια γρατσουνιά αλήτισσα ψυχή.

Το 2001 γράφει δίσκο live εισαγωγή που να γυρίσεις νύχτα μπουρλότο φταίνε οι αγάπες μη σε νοιάζει κρύβομαι στο χα πει Τσιγγάνα μπουκάλια χάντρα χάντρα λείπεις εσύ να μην ξανάρθεις αστούς άλλους εδώ πως φορές να μ’αγαπάς Μαρία Μαράκι Μαριώ σμαράγδια και ρουμπίνια πονάει αγάπη μεγάλες αγάπες ψυχρή καρδιάς καραβάνι αυγουστιάτικο φεγγάρι όλα θα πάνε τώρα τα σφάλματα σου θα σου ορκιστώ.

Στεργίου τα τραγούδια εγώ είμαι γέρος βρέχει φωτιά στη στράτα μου αυτά τα χέρια ότι αγαπάω εγώ πεθαίνει μόνο η μάνα μου κάνεις εδώ δεν τραγουδά ένα 1.

Stellios rokkos thessaloniki

Από το επόμενο τραγούδι είναι πότε Βούδας πότε Κούδας κανείς εδώ δεν τραγουδά το άγαλμα με τις απόψε η καρδιά το άγαλμα παιδί μου ώρα σου καλή κι αν περπατώ έκλαψα χθες τι να θυμηθώ τι να ξεχάσω μια φορά μονάχα φταίει όταν ο τρελός πες μου να ανταμώσεις θα αναστηθεί καρδιά μου Στέλιος Ρόκκος Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζουμε το τραγούδι στοιχηματίζω επίσημη αγάπη θα πιω απόψε το φεγγάρι ποια νύχτα σε έκλεψε μεγάλες αγάπη ποια νύχτας έκλεψε. Συνεχίζει με το δικό 2003 το παιδί που που ονομάστηκε δεν θέλω άλλο παραμύθι και πήγε τα τραγούδια αχ και να ‘ταν κράτα καρδιά και συνεχίζω να σ’ αγαπώ δρόμος θα λεξικό πέρνα θάλασσες έλα πάλι έκανα πάρα πολλά αχ και να μπορούσα σαν τρελός ξέρω ένα παιδί δεν θέλω άλλο παραμύθι.

στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη
στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη

Στέλλιος ρόκκος – Συνεχίζει την επόμενη χρονιά με το δίσκο δικά μου πράγματα περιείχε τα τραγούδια πως μαρέσει και εγώ κι εσύ όπου και να είσαι όπως σβήσανε τα φώτα η καρδιά μου θα σπάσει δεν μπορώ χωρίς εσένα ζόρι μια φωτιά στην άμμο στους τύπους της καρδιάς σου χρώματα μίλησε μου δεν είμαι εδώ.

Την επόμενη χρονιά συνεχίζει με το δίσκο πιο χιλιάδες έξι που λέγεται υδροχόος το οποίο περιέχει το τραγούδι αεροπλάνο βγάλε με από πουθενά δεμένα νοιάζει μη μ’ αφήνεις φύσα βοριά υποσχέσεις φύλαξε με φεγγάρια ψυχή και σώμα  Τζόγια μου δε γίνεται βαρύς χειμώνας παραμύθι Στέλιος Ρόκκος Θεσσαλονίκη.

Συνεχίζουμε το δικό του 2008. Η ονομασία αυτού ήτανε πάνω από τον κόσμο και πήρε και το τραγούδι για σένα μόνο πως ακόμα είμαι να εδώ κράτα καρδιά ξέρω γράμματα τη Λήμνο όλα γυρίζουνε ότι και να είχα μάνα ζητάς από τότε. Συνεχίζει με το δίσκο είναι rock το πήγα Ελλάδα και πήρε και τα τραγούδια μόνο στα όνειρα μου πεσ το σε μένα πριν χαθείς δεν είσαι καλά αξίζει απόψε δεν είναι ο έρωτας μυαλό.

Stellios rokkos thessaloniki

Στέλλιος ρόκκος Θεσσαλονίκη – Συνέχεια με το τραγούδι απαίσιο το και έγινε άγγελοι έμεινα εδώ μια φωτιά στην άμμο σμαράγδι και ρουμπίνια Μαρέα Μαρία Μαράκι Μαριώ βήματα όσο και έχω εσένα έλα μου έτσι αγαπώ εγώ μεγάλα ταξίδια πολλές φορές όπου και να πάω.

Συνεχίζει με τα τραγούδια Λίτσα ψυχή personal να μ’αγαπάς φλασάκι κουράζ γερά το καλοκαίρι απόψε λέω να μην κοιμηθούμε ρώσο σαν τρελός να έχει καρδιά η σίδερα, άντε ξανά με την πρόσεξες που να γυρίσεις. Συνεχίζουν τραγούδια πεις αγάπη μου ο βασιλιάς της σκόνης ήτανε όνειρο θα μαι κοντά σου ανόητες αγάπες αγαπώ όταν θα νιώσεις και τι ζητάω πάρω τα σύννεφα Στέλιος Ρόκκος Θεσσαλονίκη.

στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη
στέλλιος ρόκκος θεσσαλονίκη
 
Που τραγουδάει ο Ρόκκος

Στην Πύλη Α Θεσσαλονίκη

Τιμή Φιαλης Ρόκκος Θεσσαλονικη

180/4