
Στην Θεσσαλονίκη, στην οδό Σόλωνος, βρίσκεται το εστιατόριο Στο άπειρο… και ακόμη παραπέρα. Το μαγαζί αυτό κάθε μέρα φιλοξενεί κόσμο που αναζητάει κάτι το διαφορετικό, το οποίο όμως θα παραπέμπει στην παλιά εποχή.
Το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και ο χώρος ιδιαίτερα ζεστός. Σκοπός του εστιατορίου είναι να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας σε όσους επισκεφθούν το Στο άπειρο και… ακόμη παραπέρα. Όλα τα υπάρχοντα του εστιατορίου είναι χειροποίητα και το γεγονός αυτό το καθιστά σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη επισκέψεως στην Θεσσαλονίκη.
Στον εσωτερικό χώρο μάλιστα υπάρχει ξυλόσομπα, η οποία καίει ασταμάτητα όλους τους χειμερινούς μήνες.
Στο άπειρο… και ακόμη παραπέρα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε σπιτικούς μεζέδες και βιολογικό κρασί.
Οι μερίδες των πιάτων είναι πολύ μεγάλες και η ποιότητα τους είναι αυτή που τους κάνει να ξεχωρίζουν. Οι γεύσεις που θα δοκιμάσετε στο εστιατόριο είναι από διάφορα μέρη της Ελλάδας.
Στο εσωτερικό του εστιατορίου λειτουργεί και παντοπωλείο, από το οποίο μπορείτε να αγοράσετε πολλών ειδών προϊόντα όπως απάκι, μέλι, παξιμάδια, γραβιέρα, λάδι αλλά και άλλα πολλά.
Στο άπειρο και… ακόμη παραπέρα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε παραδοσιακό πρωινό κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 6 το πρωί. Η εμπειρία αυτή είναι σίγουρο πως θα σας μείνει αξέχαστη.
- Διεύθυνση:
Σόλωνος 6, Θεσσαλονίκη
- Ώρες Λειτουργίας:
Τρίτη έως Παρασκευή 12.30 – 01.30
Σάββατο και Κυριακή 06.00 – 01.30
Δευτέρα κλειστά
- Ιδιωτικό Parking:
Όχι
Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?
Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…