Το Γιόμα Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Το Γιόμα Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Στην Θεσσαλονίκη, δίπλα στην ρωμαϊκή αγορά, βρίσκεται το μεζεδοπωλείο Το Γιόμα. Το εστιατόριο αυτό είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή για τα εκλεκτά αλλά παράλληλα και σπιτικά μεζεδάκια που προσφέρει. Βέβαια, το Γιόμα το επισκέπτονται και οι κάτοικοι από τις άλλες περιοχές της πόλης αλλά και οι επισκέπτες της.

Το περιβάλλον του μεζεδοπωλείου είναι πολύ όμορφο. Πρόκειται για έναν cozy χώρο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από την λιτότητα. Η αφαιρετική διακόσμηση είναι αυτή που το κάνει να ξεχωρίζει. Τα ζεστά χρώματα στους τοίχους και στα τραπέζια προδιαθέτει ευχάριστα τους επισκέπτες.

Είναι χρήσιμο ακόμη να τονιστεί πως το Γιόμα δημιουργήθηκε από την ανάγκη του κόσμου για ποιοτικό φαγητό.
Το εστιατόριο το Γιόμα έχει πολύ νόστιμους μεζέδες. Οι μεζέδες αυτοί είναι σε θέση να συνοδεύσουν εξαιρετικά το τσίπουρο ή το κρασί σας. Από τους πιο γνωστούς μεζέδες του μενού είναι οι τηγανιτές κουτσομούρες, τα παστουρμαδοπιτάκια, οι βουβαλίσιοι κεφτέδες και άλλα πολλά.

Το Γιόμα διαθέτει τόσο θαλασσινά όσο και κρεατικά. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν τα πιάτα του γεύματος τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Το Γιόμα αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα μεζεδοπωλείο, το οποίο θα τους προσφέρει ποιοτικό φαγητό και παράλληλα δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν μεγάλο χρηματικό ποσό.

 

  • Διεύθυνση:
    Φιλίππου 36, Θεσσαλονίκη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 13:00 – 00:00 Κυριακή Βράδυ Κλειστό Δευτέρα Κλειστό
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση