Βουκουρέστι Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

voukouresti ekdromes
Αξιολογήστε post

Βουκουρέστι Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

Βουκουρέστι Εκδρομές

Το Βουκουρέστι είναι ένας νέος προορισμός με ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση. Αρχικά, το γεγονός που κάνει το Βουκουρέστι μοναδικό είναι η ποιότητα της ζωής εκεί αλλά και οι πολύ χαμηλές τιμές που επικρατούν. Η εκδρομή μας στο Βουκουρέστι θα περιέχει ξεναγήσεις αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή. Άλλωστε η συγκεκριμένη πόλη φημίζεται για τα clubs που διαθέτει.  Εμείς, θα επισκεφθούμε κάποια από τα πιο γνωστά και θα διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας.

Βουκουρέστι Διακοπές

Οι διακοπές μας στο Βουκουρέστι θα μας δώσουν την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα τα αξιοθέατα της πόλης. Κατ΄αρχήν, θα επισκεφθούμε το μέγαρο μουσικής, την Βουλή, την αψίδα του θριάμβου, το Πατριαρχείο αλλά και την Ελληνική εκκλησία. Είναι σημαντικό να αναφερθούμε και στην αρχιτεκτονική όλων των κτιρίων, η οποία είναι εξαιρετική.  Επιπροσθέτως, όσο θα είμαστε στο Βουκουρέστι θα επισκεφθούμε πολλά παραδοσιακά εστιατόρια έτσι ώστε να δοκιμάσουμε τα παραδοσιακά προϊόντα αλλά και τις γεύσεις αυτής της χώρας.

Βουκουρέστι Ταξίδια

Το ταξίδι που διοργανώνουμε στο Βουκουρέστι θα συνδυαστεί και με την επίσκεψη μας στα Καρπάθια Όρη, όπου βρίσκεται το κάστρο του Κόμη Δράκουλα. Η εμπειρία που θα προσκομίσουμε από αυτή μας την επίσκεψη θα είναι μοναδική και ανεπανάληπτη. Εμπιστευθείτε μας και εμείς θα φροντίσουμε ώστε το ταξίδι σας στο Βουκουρέστι να είναι το καλύτερο της ζωής σας.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση