Χάντρες Live Χρυσοχοίδης Ανδρουλάκης

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Χάντρες Live Χρυσοχοίδης Ανδρουλάκης

Χάντρες Χρυσοχοίδης

Ο Δημήτρης ξεκινάει την φετινή σεζόν στις Χάντρες live. Ο καλλιτέχνης που όλοι οι Θεσσαλονικείς αγαπήσαμε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του.  Ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης έχει γεννηθεί στην Θεσσαλονίκη όπου κα μεγάλωσε. Οι πρώτες του εμφανίσεις έγιναν σε μικρά μαγαζιά της πόλης και στην πορεία συνεργάστηκε με τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας. Κατ’ αρχήν, ο Δημήτρης είναι ένας νέος Έλληνας ερμηνευτής με μεγάλο ταλέντο. Από μικρός αγαπούσε την μουσική και έτσι αποφάσισε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Η απόφαση του αυτή τον δικαίωσε καθώς ο κόσμος τον αγάπησε αμέσως. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως ο Δημήτρης έχει ερμηνεύσει πολύ γνωστά τραγούδια όπως το “Μία και μοναδική”, το “Άσε με”, το “Σε θυμάμαι” και άλλα. Στις Χάντρες live θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον Δημήτρη, ο οποίος θα φροντίσει να ξεσηκώσει όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Χάντρες  Ανδρουλάκης

Τις καλύτερες νύχτες σας θα τις περάσετε στις Χάντρες Live. Το πρώην Darhma και πλέον Χάντρες Live υπόσχεται να σας απογειώσει με το πολύ πετυχημένο σχήμα με πρώτο όνομα αυτό του Χρήστου Ανδρουλάκη. Σπουδαία φωνή με πολύ ωραία δικά του τραγούδια μπορείτε τα οποία μπορείτε να  απολαύσετε από κοντά μόνο στα stage του Χάντρες Live. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Χρήστος πέρασε τα παιδικά του χρόνια στα Χανιά παρ’ όλο που γενέτειρα του είναι η Κατερίνη. Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μη ρωτάς” έκανε μεγάλη επιτυχία και ο κόσμος τον στήριξε από το πρώτο λεπτό. Εν συνεχεία, Ο Δημήτρης Ανδρουλάκης έχει συνεργαστεί με την Ρίτα Σακελαρίου, τον Σταμάτην Κόκοτα, την Πόλυ Πάνου και πολλούς ακόμη σημαντικούς καλλιτέχνες.

Χάντρες Live

Οι χάντρες live βρίσκονται στο εμπορικό της Παπαναστασίου σε ένα χώρο που ενδείκνυται για ζωντανή μουσική, πίστα και λουλουδοπόλεμο. Μοναδικό design και πολύ φιλόξενο προσωπικό συνθέτουν ένα ιδανικό σκηνικό που δεν θα πρέπει να χάσετε. Οικονομική και καλή διασκέδαση δύσκολα συναντάμε, οι Χάντρες live ξέρουν να τα κάνουν και τα δύο. Οι τιμές του νυχτερινού μαγαζιού θα σας εκπλήξουν καθώς είναι πολύ φιλικές και προσιτές σε όλους. Η διασκέδαση στις Χάντρες live είναι δεδομένη κάθε βράδυ που το μαγαζί ανοίγει τις πόρτες του. Όλο τον χειμώνα οι Χάντρες θα μας περιμένουν για να μας προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες και στιγμές απόλυτης ξεγνοιασιάς. Σας προσκαλούμε στο νυχτερινό κέντρο όπου παρέα με τον Δημήτρη Χρυσοχοίδη και τον Δημήτρη Ανδρουλάκη θα διασκεδάσουμε μέχρι πρωίας.

Χάντρες Live Τιμές

  • Έναρξη 5-9-14
  • Απλή φιάλη 110/4 άτομα
  • Προσφορά Φιάλης απλή 90/6 άτομα
  • Ανοιχτά Πέμπτη έως και Κυριακή
  • Εμπορικό Παπαναστασίου

 

Χάντρες Live Φωτογραφίες

Χάντρες Live Ανδρουλάκης Θεσσαλονίκη

Χάντρες Live

Xantres Live Videos

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση