Χρυσοχοίδης Δημήτρης Θεσσαλονίκη Μούσες

vgai
4.4/5 - (5 Ψήφοι)

Ο Χρυσοχοίδης είναι στις Μούσες Εν χορώ . Δείτε περισσότερα

Ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε να εμφανίζεται στα νυχτερινά κέντρα της πόλης καθώς η μουσική και το τραγούδι ήταν αυτά που τον έκαναν πραγματικά ευτυχισμένο.
Οι Θεσσαλονικείς τον αγάπησαν από την πρώτη στιγμή καθώς ο Δημήτρης είναι ένας αυθεντικός τραγουδιστής. Η φωνή του είναι λαϊκή και ιδιαίτερα χαρακτηριστική. Οι δισκογραφικές του δουλειές είναι πολυάριθμες και όλες τους αξιόλογες.
Η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά ήταν έτοιμη το 1993. Βέβαια στην συνέχεια ακολούθησαν και πολλές ακόμη δουλειές, οι οποίες όλες δέχθηκαν την αμέριστη αγάπη του κόσμου.

Χρυσοχοίδης Δημήτρης Εμφανίσεις

Οι εμφανίσεις του Δημήτρη Χρυσοχοίδη στα νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης έχουν γράψει ιστορία. Ο καλλιτέχνης αγαπάει την πόλη του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα.
Δέχθηκε πολλές προτάσεις να τραγουδήσει σε κέντρα της πρωτεύουσας, όμως δεν θέλησε να αποχωριστεί την γενέτειρα του αλλά και τον κόσμο που τον ανέδειξε.
Έτσι, στην Θεσσαλονίκη για ακόμη μία χρονιά θα χαρίσει όμορφες βραδιές σε όσους βρεθούν στο νυχτερινό μαγαζί που θα εμφανίζεται.

Χρυσοχοίδης Δημήτρης Τραγούδια

Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθούμε στα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο Δημήτρης Χρυσοχοίδης. Έχει συνεργαστεί με πολλούς μουσικοσυνθέτες και όλα τα τραγούδια είναι εξαιρετικά. Βέβαια, σημαντικό ρόλο παίζει και ο  τρόπος με τον οποίο ο Δημήτρης ερμηνεύει τα τραγούδια.
Ο κόσμος έχει τραγουδήσει ξανά και ξανά το “Αλήτης και αμαρτωλός”, το “Αρκεί να μου το πεις”, το “Θα ‘ρθω σαν όνειρο” και πολλά ακόμη.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση