Υτον Νίκος Βέρτης Πέτρου Ράλλη 38

vgainoexo
3.3/5 - (9 Ψήφοι)

Στο νυχτερινό μαγαζί Υτον επί της Πέτρου Ράλλη ξεκινάει το νυχτερινό σχήμα του Νίκου Βέρτη. Μετά τις πολύ μεγάλες εμφανίσεις που είχε στο νυχτερινό μαγαζί Orama Live θεσσαλονίκης το οποίο γέμισε από κόσμο και πήρε παράταση εμφανίσεων ο Νίκος Βέρτης μετακομίζει Αθήνα για το νυχτερινό σχήμα στο κατάστημα Υτον το οποίο είναι επί της Πέτρου Ράλλη.

Υτον Βερτης

Το κατάστημα είναι ενα νέο πλήρως ανακαινισμένο μαγαζί  . Ο καλλιτέχνης τη περσινη σεζόν εμφανιζόταν στο μαγαζί Κέντρο Αθηνών με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Πολύ μεγάλη ροή κόσμου έσπευσε να απολαύσει τον μεγάλο καλλιτέχνη να ερμηνεύει όλες του τις νέες και παλαιότερες επιτυχίες. Μεγάλη δισκογραφία και τεράστιες επιτυχίες αναμένεται να ακούσουμε στο κατάστημα Omega το οποίο είδη ετοιμάζεται για να υποδεχτεί το μεγάλο καλλιτέχνη.   για να εξασφαλήσετε τραπέζι καθώς είναι πάρα πολύ μεγάλη μεγάλη η ζήτηση . Το μαγαζί είναι έτοιμο στημένο για να υποδεχτεί το μεγάλο καλλιτέχνη και οι προβες έχουν είδη ξεκινήσει.

Το νυχτερινό κατάστημα Υτον λειτουργεί για πρώτη φορά φέτος

Δείτε επίσης

vgainoexo

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ MUSIC HALL ΚΙΑΜΟΣ ΑΘΗΝΑ

5/5 - (2 Ψήφοι)

Ο Πάνος Κιάμος ξεκινάει τις εμφανίσεις μαζί με Τόνι Σφήνο στην Αθήνα   από Μάιο του 2022 στο Ποσειδώνιο Music Hall!

Τιμή φιάλης 160/4

Σπέσιαλ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Gotham Stage Club Καραφώτης Χατζίδου Κολέτσα

4/5 - (2 Ψήφοι)
Περισσότερα...

votanikos dimakis gonidis

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ

4.8/5 - (17 Ψήφοι)

Ο Μάκης Δημάκης και Γονίδης ξεκινάει τις εμφανίσεις του το φετινό χειμώνα στο νυχτερινό κέντρο Βοτανικός στην Αθήνα . Μετά από τις…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση