ακροπολ θεατρο

acropol theatro
3.5/5 - (2 Ψήφοι)

ακροπολ θεατρο
Το θέατρο Άκροπολ είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέατρα της Αθήνας αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας. Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του ήταν το 1934.
 Εκείνη την εποχή, το θέατρο στεγαζόταν σε αποθήκες κάρβουνου όπου κάθε καλοκαίρι οι Ιταλικοί θίασοι προσέφεραν σε όλους τους επισκέπτες ένα υπέροχο θέαμα.
 
Στην πορεία, το θέατρο Άκροπολ, μεταφέρθηκε στην οδό Ιπποκράτους όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα. Το 1941 λειτουργούσε ως καλοκαιρινό θέατρο. Η είσοδος στο θέατρο μπορούσε να πραγματοποιηθεί από την αριστερή πλευρά της πολυκατοικίας.

 Την τελική του μορφή, το Άκροπολ, την πήρε το 1957. Από εκείνη την χρονιά μέχρι και σήμερα το θέατρο αυτό μας έχει προσφέρει διαφόρων ειδών θεάματα.

Ο εσωτερικός χώρος του θεάτρου είναι άρτια διαμορφωμένος. Η πολυτέλεια και η χλιδή κάνουν το περιβάλλον να ξεχωρίζει. Επιπλέον, πρέπει να αναφερθούμε στην εξαιρετική αρχιτεκτονική του κτιρίου.
Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με την ιστορία της Ελλάδας μέσα από τον χώρο του θεάτρου.

Σήμερα, οι είσοδοι στο θέατρο Άκροπολ, είναι δύο διευκολύνοντας με τον τρόπο αυτό όλους όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την εκάστοτε παράσταση. Στο εσωτερικό υπάρχουν τα θεωρεία και φυσικά ο εξώστης. 

Οι τιμές του θεάτρου είναι κάθε φορά φιλικές καθώς ο θεατρικός οργανισμός Άκροπολ θέλει να προσελκύσει ακόμη περισσότερο κόσμο.

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση