premiera
4.2/5 - (8 Ψήφοι)

Premiera live stage Τιμές

Τιμή Φιάλης : 120/6 άτομα ,

Φοιτητικό 90/6

Διαθέσιμες μέρες Premiera Live Stage Συγγρού – Τιμή Εισόδου

Ωράριο Λειτουργίας : Παρασκευή, Σάββατο  , Κυριακή

15 το ποτό κατ άτομο

PREMIERA LIVE ΣΥΓΓΡΟΥ ΟΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΧΑΡΤΗΣ

Διεύθυνση : Λ. Συγγρού 228, Αθήνα

PREMIERA LIVE ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ STAGE ΣΥΓΓΡΟΥ

Την φετινή χειμερινή σεζόν το νυχτερινό κέντρο Premiera live stage ανοίγει τις πόρτες του και υποδέχεται όσους θέλουν να διασκεδάσουν και να περάσουν ανεπανάληπτες βραδιές. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφερθούμε στο δυναμικό μουσικό σχήμα που θα φιλοξενείται στην σκηνή του Premiera.
Η Στανίση   θα εμφανίζεται στην σκηνή και οι θαμώνες του νυχτερινού μαγαζιού θα τον αποθεώνουν. Ο Θέμης αποτελεί ένα είδωλο καθώς έχει προσφέρει πολλά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας.

Στο σχήμα αυτό θα βρίσκεται και Τάσσιος . Ο καθένας ξεχωριστά διαθέτει ταλέντο και όρεξη για δουλειά.

Premiera live

Εν συνεχεία, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην διαρρύθμιση του νυχτερινού κέντρου. Τα τραπέζια είναι τοποθετημένα με τον ιδανικότερο τρόπο ώστε οι επισκέπτες να έχουν πλήρη ορατότητα στην σκηνή.
Ακόμη, η διακόσμηση του Premiera live stage είναι εντυπωσιακή καθώς η πολυτέλεια είναι από την πρώτη στιγμή εμφανής. Ένα ακόμη γεγονός που κάνει το νυχτερινό κέντρο να ξεχωρίζει είναι οι πολύ χαμηλές τιμές.
Οι κάτοικοι της Αθήνας αλλά και οι επισκέπτες της πόλης επιλέγουν το συγκεκριμένο νυχτερινό μαγαζί διότι εκεί γνωρίζουν πως θα διασκεδάσουν και θα γνωρίσουν την αυθεντική διασκέδαση σε τιμές άκρως προσιτές.
Κάθε Παρασκευή, Σάββατο το

PREMIERA ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2022-17 STAGE LIVE

Σε κάθε του εμφάνιση οι θαυμαστές και οι θαυμάστριές του τον αποθεώνουν και διασκεδάζουν με τις ερμηνείες του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Είναι γεγονός ότι ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης διαθέτει τεράστιο ταλέντο και με την ενέργεια και την όρεξη που διαθέτει θα μας χαρίσει αξέχαστες αναμνήσεις.

PREMIERA LIVE STAGE  LIVE

Επίσης έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς αξιόλογους έλληνες καλλιτέχνες όπως είναι ο Βασίλης Σαλέας, Γιάννης Πάριος, ο Γιάννης Σαββόπουλος. Ακόμη είναι γνωστό ότι είναι και ένας εκπληκτικός συνθέτης οποίος είχε υπογράψει πολλά τραγούδια σε διάφορους καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως είναι η Γλυκερία ο Νίκος Παπάζογλου και Γιώργος Μαργαρίτης.

PREMIERA LIVE STAGE ΣΥΓΓΡΟΥ ΑΝΟΙΞΗ 2022 2022

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος επιστρέφοντας ξανά στις πίστες και στη διασκέδαση της Αθήνας υπόσχεται να ετοιμάσει ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα με μοναδικό στόχο να κάνει τη διασκέδαση να χτυπήσει και πάλι κόκκινο. Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μαζί με την ομάδα που τον πλαισιώνει που θα αποτελείται από ανερχόμενους καλλιτέχνες οι οποίοι με την εξαιρετική τους φωνή και την εντυπωσιακή τους παρουσία θα προκαλέσουν πανικό και ταραχή και σε συνεργασία με το Μάκη Χριστοδουλόπουλο θα βάλουν φωτιά στις νύχτες της Αθήνας. Το premiera live stage σε συνεργασία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον για τη φετινή χειμερινή σεζόν και σίγουρα θα βρίσκεται στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αθήνας.

ΤΑΣΣΙΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ PREMIERA LIVE 2022 2022

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους λαϊκούς τραγουδιστές με μια εκπληκτική χροια στη φωνή. Είναι βέβαιο πως ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος ξέρει πάρα πολύ καλά πώς να κάνει τον κόσμο να διασκεδάσει με τη ψυχή του και γι’ αυτό το λόγο έχει χαράξει τη δική του ιστορία και το όνομα του έχει αφήσει ιστορία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

PREMIERA LIVE video

Δείτε επίσης

vgainoexo

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ MUSIC HALL ΚΙΑΜΟΣ ΑΘΗΝΑ

4.7/5 - (3 Ψήφοι)

Ο Πάνος Κιάμος ξεκινάει τις εμφανίσεις μαζί με Τόνι Σφήνο στην Αθήνα   από Μάιο του 2022 στο Ποσειδώνιο Music Hall!

Τιμή φιάλης 160/4

Σπέσιαλ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση