Ανηφόρι Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα ☎️

vgainoexo
3.7/5 - (7 Ψήφοι)

 

Ανηφόρι Ρεμπετάδικο Αθήνα
Το ρεμπετάδικο Ανηφόρι βρίσκεται στον Πειραιά, πάνω από το Πασαλιμάνι. Εδώ και χρόνια στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο, το οποίο στο παρελθόν υπήρξε δημοτικό σχολείο. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το Ανηφόρι έκανε πρόσφατα ανακαίνιση και ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για στιγμές ξέφρενης διασκέδασης. Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε πως το Ανηφόρι ξεκίνησε την λειτουργία του με σκοπό να διατηρήσουν αλλά και να συνεχίσουν την ιστορία της ρεμπέτικης μουσικής. Στο ρεμπετάδικο οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ακούσουν άσματα του παρελθόντος αλλά και νεότερα ρεμπέτικα τραγούδια. Η ορχήστα του μαγαζιού αποτελείται από έμπειρους καλλιτέχνες, οι οποίοι κάθε Παρασκευή και Σάββατο αναλαμβάνουν να προσφέρουν στιγμές αυθεντικής διασκέδασης στους θαμώνες.

Εν συνεχεία, τα μέλη της ορχήστρας είναι ο Γιώργος Ζορμπάς, η Έφη Ράπτη, ο Δημήτρης Μέντης και ο Θανάσης Μπέλας. Ακόμη, αξίζει να σημειώσουμε πως το Ανηφόρι διαθέτει προσιτές τιμές, που απευθύνονται σε όλους. Οι θαμώνες του μαγαζιού είναι πολλοί και καθημερινά νέα πρόσωπα προστίθενται σε αυτήν την μεγάλη παρέα. Το μουσικό πρόγραμμα είναι πλούσιο και οι επισκέπτες το απολαμβάνουν κάθε βράδυ. Το κέφι στο ρεμπετάδικο Ανηφόρι διατηρείται μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανακαλύψτε την σμυρναίικη ιστορία μέσα από το Ανηφόρι.

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση