Μαύρο Πρόβατο Bar Θεσσαλονίκη Βαλαωρίτου

vgainoexo
3.7/5 - (3 Ψήφοι)

Μαύρο Πρόβατο Bar

Τηλέφωνο Μαύρο Πρόβατο

Τηλέφωνο , 6978469465 whats up

Το Μαύρο Πρόβατο εδώ και χρόνια προτείνει τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης. Βρίσκεται στην πολυσύχναστη οδό,Συγγρού 11 και ειται για ένα νυχτερινό μαγαζί το οποίο έχει ανατρέψει κάθε μορφή διασκέδασης. Το Μαύρο Πρόβατο λειτουργεί καθημερινά από τις 8 μμ έως και τις 6πμ. Κάθε βράδυ το μαγαζί είναι γεμάτο από τους Θεσσαλονικείς αλλά και τους φοιτητές οι οποίοι το επισκέπτονται για να ακούσουν καλή μουσική αλλά φυσικά και για να πιουν υπέροχα cocktails σε φανταστικές τιμές.

Με ροκ διάθεση καθημερινά οι θαμώνες του μπορούν να ακούσουν τραγούδια που σε κανένα άλλο μαγαζί δεν θα μπορούσαν.Η αυθεντικότητα του προσελκύει νέους φίλους που επιθυμούν να περάσουν καλά αλλά και να αισθάνονται οικεία και άνετα.Το Μαύρο Πρόβατο προσφέρει όλα αυτά και γι αυτόν τον λόγο οι θαμώνες του πολλαπλασιάζονται μέρα με τη μέρα. Για να ζήσετε και εσείς αξέχαστες στιγμές και νύχτες γεμάτες ροκ διάθεση ελάτε στο Μαύρο Πρόβατο και οι εμπειρίες που θα προσκομίσετε θα είναι μοναδικές.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση