Αρχαία Αγορά Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Αρχαία Αγορά Αθήνα

Αρχαία Αγορά

Η αρχαία αγορά της Αθήνας βρίσκεται στο βορειοδυτικό μέρος της Ακρόπολης. Αρχικά, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως πρόκειται για έναν ανοιχτό χώρο, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε το φιλοσοφικό, εκπαιδευτικό, πολιτιστικό, κοινωνικό, διοικητικό αλλά και οικονομικό κέντρο της Αθήνας. Σήμερα, η αρχαία αγορά της Αθήνας αποτελεί έναν αρχαιολογικό χώρο, ο οποίος ξεκίνησε την λειτουργία του το 1957. Επιπλέον, αξίζει να σημειώσουμε πως οι επισκέπτες της αρχαίας αγοράς έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία της αλλά και τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι εκείνης της εποχής κινούνταν στον χώρο.

Εν συνεχεία, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως στην αρχαία αγορά στεγάζεται το μουσείο της αγοράς. Στο εσωτερικό του μουσείου υπάρχουν πολλά αντικείμενα από εκείνη την εποχή όπως νομίσματα, επιγραφές αλλά και πολλά ακόμη ευρήματα που αξίζει να ανακαλύψετε. Είναι χρήσιμο να τονιστεί επίσης πως η πρόσβαση στην αρχαία αγορά της Αθήνας μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα καθώς βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και οι τρόποι πρόσβασης είναι πολλοί. Ως ένα από τα αξιοθέατα της Αθήνας, την αρχαία αγορά αλλά και το μουσείο της αγοράς, επισκέπτονται κάθε μέρα τουρίστες οι οποίοι θέλουν να ανακαλύψουν την ιστορία της Αρχαίας Αθήνας και πιο συγκεκριμένα την ιστορία της Αρχαίας αγοράς.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Αρχαία Αγορά Φωτογραφίες

Αρχαία Αγορά Αθήνα

Αρχαία Αγορά Αθήνα

Αρχαία Αγορά Αθήνα

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση