Αρχοντικόν Μπουρνάζι Περιστέρι

vgainoexo

Αρχοντικόν Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο Μπουρνάζι

Αρχοντικόν Τηλέφωνο Κρατήσεων

  • Τηλέφωνο κρατήσεων :  2105743525
  • Διεύθυνση: Κωνσταντινουπόλεως 94, Μπουρνάζι Αθήνα
  • Ανοιχτά όλη την εβδομάδα , Τετάρτη έως Παρασκευή έναρξη  21:00 – 3:00 , Σαββάτο έναρξη 22:00 – 3:00 , Κυριακή ΄έναρξη 13:30 – 19:00
  • Ζωντανή μουσική

Μπουρνάζι Αρχοντικόν Περιστέρι Μεζεδοπωλείο Μπουρνάζι

Το Μεζεδοπωλείο Αρχοντικόν είναι ένας υπέροχος χώρος στο Μπουρνάζι, ο οποίος καθημερινά φιλοξενεί πλήθος κόσμου. Οι επισκέπτες του είναι τόσο από την συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας όσο και από άλλες συνοικίες.

Βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Μπουρναζίου γεγονός που το καθιστά εύκολα προσβάσιμο.
Το Αρχοντικόν έχει πολύ καλή και ζεστή ατμόσφαιρα. Κυριαρχούν τα γήινα χρώματα και το ξύλο με την πέτρα δίνουν ακόμη περισσότερο κύρος στο εστιατόριο. Στον εσωτερικό χώρο δεσπόζει ένα πέτρινο τζάκι το οποίο θα σας ζεσταίνει τους χειμερινούς μήνες.

Η κουζίνα του είναι ελληνική και οι ελληνικές συνταγές ακολουθούνται κατά γράμμα.
Είναι επίσης χρήσιμο να σημειώσουμε πως το Αρχοντικόν έχει μεγάλο μενού. Στο μενού αυτό κυριαρχεί το κρέας καθώς στα περισσότερα πιάτα αυτό είναι το κύριο στοιχείο.

Αρχοντικόν Ρεμπετάδικο

Οι μεζέδες, είτε είναι κρύοι είτε ζεστοί είναι πολύ νόστιμοι και ικανοποιούν όλα τα γούστα. Το λευκό και κόκκινο κρασί ρέει άφθονο και δημιουργεί όμορφα συναισθήματα στους επισκέπτες. Ας μην ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στο γεγονός ότι το Αρχοντικόν μπορεί να εξυπηρετήσει και επαγγελματικά γεύματα.

Από την Τετάρτη έως και την Κυριακή οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και ένα άκρως ψυχαγωγικό μουσικό πρόγραμμα. Οι καλλιτέχνες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό με σκοπό την διασκέδαση των θαμώνων του εστιατορίου.
Όπως γίνεται αντιληπτό, το εστιατόριο αυτό θα μπορούσε να θεωρηθεί και ρεμπετάδικο καθώς μετά το καλό φαγητό σειρά έχει η καλή μουσική.

Αρχοντικόν Φωτογραφίες

Αρχοντικόν Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο Μπουρνάζι

Αρχοντικόν Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο Μπουρνάζι

Αρχοντικόν Μεζεδοπωλείο Ρεμπετάδικο Μπουρνάζι

Αρχοντικόν Χάρτης Διεύθυνση

 

Αρχοντικόν Video

 

Δείτε επίσης

noesis thessaloniki

Τεχνολογικό Πάρκο Θεσσαλονίκης Noesis 2024

Σχολικές Εκδρομές Noesis Θεσσαλονίκη Πληροφορίες κράτησης για σχολικές εκδρομές στο Noesis: Μπορείτε να διαλέξετε όποιο πρόγραμμα θέλετε να επισκεφτείτε και κλείνετε τηλεφωνικό... Περισσότερα...

πάολα θεσσαλόνικη

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024

Catalaya Πάολα Καμπακάκης Θεσσαλονίκη 2024. Στη Θεσσαλονίκη, η εξαιρετικά δημοφιλής τραγουδίστρια Πάολα προετοιμάζεται να ξεκινήσει τις νέες της εμφανίσεις, μετά από μια... Περισσότερα...

bagallan club

Bagallan Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τηλέφωνο Κράτηση

  • 20 Μαρτίου 2024
  • 2024

Το Bagallan Club αποτελεί ένα από τα πιο επιθυμητά νυχτερινά μέρη στη Θεσσαλονίκη. Εδρεύει κοντά στη θαλάσσια περιοχή της πόλης, όπου η... Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση