Ο ΛΟΥΤΡΟΣ Εστιατόριο Ταβέρνα Θεσσαλονίκη

loutros estiatorio thessaloniki
5/5 - (1 ψήφος)

Ο ΛΟΥΤΡΟΣ Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Ο Λουτρός Τηλέφωνο Κρατήσεων

  • Διεύθυνση: Μ. Κουντουρά 5-7
  • Ώρες λειτουργίας: Κάθε μέρα 11:00 με 01:00

Ο Λουτρός βρίσκεται στην καρδιά της Θεσσαλονίκης και είναι ένα από τα πιο παλιά εστιατόρια της συμπρωτεύουσα καθώς η πρώτη χρονιά που άνοιξε τις πόρτες του ήταν το 1950. Οι επισκέπτες του είναι πολλοί καθώς όλοι οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν πως εκεί θα φάνε καλά και θα περάσουν και πολύ όμορφες στιγμές.

Το 2000 ο Λουτρός πήρε την μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην αγορά Μπεζεστένι και το κτίριο στο οποίο στεγάζεται είναι από τα πιο παραδοσιακά της Θεσσαλονίκης.
Ο εσωτερικός χώρος είναι πολύ όμορφος καθώς είναι διακοσμημένος με πολλές παλιές αλλά και νεότερες φωτογραφίες της πόλης αλλά και με πολλά ακόμη στοιχεία που κερδίζουν αμέσως τις καλύτερες εντυπώσεις.

Βέβαια τους καλοκαιρινούς μήνες οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στα εξωτερικά τραπεζάκια. Το περιβάλλον είναι ευχάριστο και το γεγονός ότι τα τραπέζια είναι τοποθετημένα επάνω σε πλακώστροτο δίνου την εντύπωση στους θαμώνες πως βρίσκονται σε ένα μερός άκρως ειδυλλιακό.

Η κουζίνα του εστιατορίου Λουτρός είναι ελληνική και οι συνταγές δεν θα μπορούσαν παρά να είναι παραδοσιακές.
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε ρεβύθια, σουπιές κρασάτες, σαγανάκι με γαρίδες αλλά και μπακαλιάρο στον φούρνο. Βέβαια όποιο πιάτο και αν επιλέξετε από το μενού είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσει στο έπακρο.

Οι θαμώνες του εστιατορίου Λουτρός είναι ντόπιοι αλλά και επισκέπτες που αναζητούν ένα εστιατόριο στο οποίο θα δοκιμάσουν εύγευστα πιάτα και θα πιούν παραδοσιακά ελληνικά ποτά.

Οι τιμές του Λουτρός είναι καλές και αυτός είναι ένας ακόμη από τους λόγους για τους οποίους το εστιατόριο έχει τόσο μεγάλη ζήτηση.

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση