ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ

REMOS
5/5 - (1 ψήφος)

ΑΘΗΝΩΝ ΑΡΕΝΑ ΡΕΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας στο υπεύθυνο κρατήσεων site για τον Αθηνών Αρένα 6947707404

Από μια μεγάλη συνεργασία καθώς και μια μεγάλη επιστροφή στην πίστα θα χαρακτηριστεί ο χειμώνας 2022-2022. Το αγαπημένο στέκι της Αθήνας, το Αθηνών Αρένα, ξανά επιστρέφει στη νύχτα ως κέντρο διασκέδασης, με τον Αντώνη Ρέμο και πάλι στην πίστα του. Ένα δυνατό δίδυμο που τα περασμένα χρόνια μας έχει κρατήσει την καλύτερη συντροφιά , Αντώνης Ρέμος – Αθηνών Αρένα,  επιστρέφει  και μας χαρίζει αναμφίβολα τη μεγαλύτερη συνεργασία της χρονιάς στη χειμερινή Αθήνα. Με τον Αντώνη Ρέμο να είναι το επίκεντρο του χάρτη της νυχτερινής Αθήνας και το φετινό χειμώνα, καλλιτέχνης και κέντρο να έχουν συνδέσει για τα καλά τα ονόματά τους. Μαζί του η Δέσποινα Βανδή μια πολύ καταξιωμένη και αγαπημένη από το κοινό τραγουδίστρια. Η απόλυτη συνεργασία του ερχόμενου χειμώνα, είναι πλέον γεγονός και ανακοινώθηκε επίσημα.

Στην πίστα του Αθηνών Αρένα , έρχονται Αντώνης Ρέμος και Δέσποινα Βανδή σε μια συνεργασία που πολλές φορές αναμέναμε να δούμε τις προηγούμενες  χρονιές. Γεννημένοι οι δύο καλλιτέχνες στη Γερμανία, επέστρεψαν στην Ελλάδα σε πολύ μικρή ηλικία και άρχισαν από πολύ νέοι να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη μουσική σκηνή. Εδώ και καιρό και οι δύο τραγουδιστές ήθελαν αυτή τη συνεργασία, μη μπορώντας όμως  να πραγματοποιηθεί λόγω των συνθηκών. Πλέον μας κάνουν να ανυπομονούμε για τη μεγάλη αυτή στιγμή, δίνοντας οι δύο καλλιτέχνες τα χέρια για τον ερχόμενο χειμώνα. Τόσο ο Αντώνης Ρέμος όσο και η Δέσποινα Βανδή, έχουν εμφανιστεί και συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού στη μουσική σκηνή. Με κάποια από αυτά  όπως,  η Μαρινέλλα, ο Γιώργος Νταλάρας και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έχει ανέβει ο Αντώνης Ρέμος στην πίστα του Αθηνών Αρένα .

Μια μεγάλη συνεργασία μας επιφυλάσσει και ο φετινός χειμώνας, αυτή του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή στο Αθηνών Αρένα. Και πάλι στην πίστα του θα εμφανίζεται ο τραγουδιστής, ο Αντώνης Ρέμος και το Αθηνών Αρένα είναι ένα δυνατό δίδυμο που τις προηγούμενες χρονιές μας κράτησε την πιο καλή συντροφιά. Με τον Αντώνη Ρέμο να αποτελεί το επίκεντρο στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης, επιστρέφει και πάλι στο Αθηνών Αρένα και μας προσφέρει την καλύτερη συνεργασία της χρονιάς στην Αθήνα φέτος το χειμώνα. Στο πλευρό του θα εμφανίζεται μία πολύ γνωστή, καταξιωμένη και αγαπημένη από μικρούς και μεγάλους τραγουδίστρια και αναφερόμαστε φυσικά στη Δέσποινα Βανδή. Αυτή η μεγάλη συνεργασία, έχει ανακοινωθεί επίσημα και είναι πλέον γεγονός , έχοντας δώσει και τα χέρια τους οι δύο μεγάλοι τραγουδιστές. Δύο λαμπροί καλλιτέχνες, οι οποίοι είναι και καλοί φίλοι, θέλανε αυτή τη συνεργασία εδώ και πολύ καιρό αλλά αυτό δεν ήτανε εφικτό λόγω των συνθηκών και κατόρθωσαν τώρα να την πραγματοποιήσουν.

 

 

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

5/5 - (1 ψήφος)

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση