Λευκή Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Μαριώ

4.1/5 - (9 votes)

Στην αίθουσα δεξιώσεων Θεσσαλονίκη και ρεμπετάδικο Λευκή ξεκινάει η Μαριώ η ρεμπέτισσα Από 14 Δεκεμβρίου του 2022

Τηλέφωνο Κρατήσεων Λευκή Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571

Απέναντι από το στρατόπεδο Καρατάσου

Λευκή Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Τιμή 20 ευρώ το άτομο με φαγητό κρεατικά της ώρας και κρασί 1 μπουκάλι ανά 2 άτομα

Το ρεμπετάδικο Λευκή είναι μία πρωτότυπη και ιδιαίτερη πρόταση για μία έξοδό σας που θα σας μείνει αξέχαστη και θα  περάσετε όμορφα με καλό φαγητό και live ρεμπέτικη μουσική.  Και για το φετινό χειμώνα, θα μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά παρέα με τα μεγάλα ονόματα που θα φιλοξενήσει στη σκηνή του. Αυτή την περίοδο  στη σκηνή του θα φιλοξενεί τη γνωστή σε όλους μας ρεμπέτισσα Μαριώ.

αίθουσα δεξιώσεων Λευκή

Με ένα μοναδικό πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει οι ιθύνοντες του για το κοινό τους, θα απολαύσετε εξαιρετικά μουσικά ρεμπέτικα κομμάτια ερμηνευμένα από τη μία και μοναδική Μαριώ. Παράλληλα μπορείτε να απολαμβάνετε υπέροχα πιάτα ή και το ποτό σας με τη συνοδεία διάφορων αλλαντικών ή κασεριών όπως επίσης και με τη συνοδεία διάφορων ξηρών καρπών.

Ρεμπετάδικο  Λευκή

ρεμπετάδικο Λευκή ρεμπετάδικο Λευκή

Στο μενού του μπορεί κανείς να βρει διάφορα πιάτα φτιαγμένα από υλικά εξαιρετικής ποιότητας που επιμελούνται αποκλειστικά για εσάς οι chef του καταστήματος. Επίσης το κοινό του μπορεί να επιλέξει ανάμεσα από μία πλούσια γκάμα από οινοπνευματώδη ποτά, όπως διάφορες ποικιλίες κρασιών  που είναι φτιαγμένες από ελληνικούς αμπελώνες, καθώς  και διάφορα αναψυκτικά. Φέτος στη σκηνή του θα εμφανίζεται η ρεμπέτισσα Μαριώ, η οποία από πολύ νεαρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική πλάι στον πατέρα της που ήτανε και ο ίδιος μουσικός.

αίθουσα δεξιώσεων Λευκή Μαριώ Θεσσαλονίκη

Από τότε έχει σημειώσει μια λαμπρή πορεία και έχει κάνει μεγάλη καριέρα στο χώρο του τραγουδιού. Με τη μοναδική φωνή της που  έχει μαγέψει το κοινό,  έχει εμφανιστεί σε πολλές μουσικές σκηνές και έχει συνεργαστεί με μεγάλους καλλιτέχνες. Κάποιοι από αυτούς είναι ο Μάρκος, ο Τάκης Μπίνης καθώς και ο Χοντρονάκος  ο Θεσσαλονικιός. Η μεγάλη της καριέρα δεν έμεινε μόνο στην Ελλάδα καθώς έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες του εξωτερικού και έχει χαρίσει αξέχαστες μουσικές στιγμές σε όσους την έχουνε ακούσει. Με τη φωνή της, έχει ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους που την έχουνε απολαύσει σε κάποια εμφάνισή της. Ένα μουσικό ταξίδι που δε θα πρέπει να χάσει κανείς σας!