Μπουζούκια Κομοτινή

vgainoexo
3/5 - (1 ψήφος)

Κομοτινή Μπουζούκια

Η Κομοτινή είναι μία από τις πόλεις που βρίσκεται στην Θράκη και κάθε χρόνο οι φοιτητές αυξάνονται συνεχώς.  Οι μόνιμοι κάτοικοι της αλλά και οι φοιτητές αγαπούν την Κομοτινή και κάθε Παρασκευή και Σάββατο τα μπουζούκια σφίζουν από κόσμο.  Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως τα μπουζούκια της Κομοτινής είναι άρτια διαμορφωμένα και οι χώροι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των θαμώνων.  Ακόμη, είναι σημαντικό να πούμε πως οι ιδιοκτήτες διατηρούν χαμηλές τις τιμές και έτσι δίνεται απλόχερα η ευκαιρία σε όλους να διασκεδάσουν και να περάσουν όμορφες βραδιές.   Από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα μπουζούκια της Κομοτινής είναι το “Ηχοδρόμιο” . Το νυχτερινό αυτό μαγαζί ενδύκνυται για όσους αγαπούν τα λαϊκά τραγούδια και τους αρέσει ο χορός.
Τα μπουζούκια επίσης διαθέτουν και χώρο για πάρκινγκ έτσι ώστε οι επισκέπτες να αισθάνονται ασφαλείς και σίγουροι.   Οι φωνές που βρίσκονται στα μπουζούκια είναι εξαιρετικές και στις πίστες βρίσκονται νέα παιδιά που ίσως να είναι και τα μελλοντικά μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.   Τέλος, στα μπουζούκια της Κομοτινής σας εγγυόμαστε πως θα περάσετε μαγικές στιγμές και οι νύχτες σας θα πάρουν φωτιά.   Σας περιμένουμε λοιπόν όλους να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια  με τα σχήματα τους

Για τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκη δείτε τα σχήματα εδω…

Για τις διαθέσιμες πίστες Αθήνα δείτε τα σχήματα εδώ…

Μπουζούκια Κομοτινή video

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση