Αλεξανδρούπολη Μπουζούκια

vgainoexo
4/5 - (2 Ψήφοι)

Αλεξανδρούπολη Μπουζούκια

Τα μπουζούκια της Αλεξανδρούπολης εδώ και χρόνια χαρίζουν βραδιές  μαγικές σε όσους αγαπούν την λαϊκή ελληνική μουσική.   Η Αλεξανδρούπολη μπορεί να βρίσκεται κοντά στα σύνορα όμως οι φοιτητές δίνουν ζωή στην πόλη.  Βέβαια και οι ντόπιοι στηρίζουν τα μαγαζιά της Αλεξανδρούπολης
και συγκεκριμένα τα μπουζούκια.   Εν συνεχεία, τα μπουζούκια της πόλης σφίζουν από τον κόσμο που τα επισκέπτεται την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ.
Τα μπουζούκια έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι οι θαμώνες να μπορούν να διασκεδάζουν .  Τα  οπτικοακουστικά μέσα είναι τα καλύτερα και τελευταίας τεχνολογίας. Οι ιδιοκτήτες έχουν διακοσμήσει τον χώρο με τέτοιον τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται στις αισθητικές απαιτήσεις όλων των επισκεπτών.   Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως τα μπουζούκια της Αλεξανδρούπολης φημίζονται για τις αιθέριες παρουσίες αλλά και για τις εξαιρετικές φωνές που διαθέτουν.   Στην Αλεξανδρούπολη το Fix live κατακλύζεται από τον κόσμο που φθάνει από νωρίς για να διασκεδάσει και να περάσει μαγικές νύχτες.
Η μικρή αυτή επαρχία προσφέρει διασκέδαση και μπορεί να συναγωνιστεί τόσο τα μπουζούκια της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης.   Για ονειρεμένες βραδιές και για εμπειρίες που θα σας συντροφεύουν για μια ζωή επιλέξτε και εσείς για την διασκέδαση σας τα μπουζούκια της Αλεξανδρούπολης.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια  με τα σχήματα τους

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Αλεξανδρούπολη Μπουζούκια video

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση