Δράμα Μπουζούκια

CFCEBCFCEBCEBACEBCCEAE
3.7/5 - (6 Ψήφοι)

 

Δράμα Μπουζούκια

Η Δράμα είναι μία από τις πόλεις που προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της αλλά και στους επισκέπτες της γαλήνη και ηρεμία αλλά και διασκέδαση.   Αρχικά, πρέπει να αναφέρουμε πως οι ομορφιές που έχει η Δράμα είναι πολλές και τόσο οι καφετέριες όσο και τα νυχτερινά κέντρα της περιοχής είναι πολλά.   Ακόμη, τα μπουζούκια της Δράμας δημιουργήθηκαν για να χαρίζουν όμορφες βραδιές στους θαμώνες τους.  Επιπλέον, οι πολίτες της Δράμας αγαπούν την διασκέδαση και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν χάνουν ευκαιρία να επισκεφτούν τα μπουζούκια της γύρω περιοχής.   Ενα από τα γνωστά και πολυσύχναστα μπουζούκια της πόλης είναι το “Θέατρο live”, το οποίο διαθέτει τις προδιαγραφές των  μεγαλύτερων νυχτερινών μαγαζιών της Αθήνας.   Οι καλλιτέχνες που πλαισιώνουν το πρόγραμμα έχουν εξαιρετικές φωνές και τα τραγούδια που ερμηνεύουν καλύπτουν όλα τα γούστα των θαμώνων.  Από τα μπουζούκια της Δράμας έχουν ξεκινήσει την πορεία τους και καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Βέρρος.
Στα μπουζούκια της Δράμας η διασκέδαση είναι δεδομένη και οι θαμώνες έχουν την δυνατότητα να αναδείξουν τις χορευτικές τους δεξιότητες.   Εαν θέλετε και εσείς το κέφι σας να εκτοξευθεί στα ύψη, σας προτείνουμε να επισκεφτείτε τα μπουζούκια της Δράμας.  Θα περάσετε αναμφισβήτητα
αξέχαστες νύχτες.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια  με τα σχήματα τους

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δράμα Μπουζούκια video

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση