Εντελαμαγκέν Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Αθήνα ☎️

vgainoexo
1.7/5 - (6 Ψήφοι)

Εντελαμαγκέν Ρεμπετάδικα Αθήνα
Το Εντελαμαγκέν είναι ένα ρεμπετάδικο, το οποίο βρίσκεται στο Αιγάλεω στην Αθήνα. Κατ’ αρχήν, είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως το Εντελαμαγκέν αποτελεί ένα μαγαζί ιδιαίτερα αγαπητό στο Αθηναϊκό κοινό.
Κάθε βράδυ λειτουργίας του ο κόσμος που φθάνει στο μαγαζί είναι πολύς και το κέφι φουντώνει από νωρίς. Είναι ακόμη απαραίτητο να αναφέρουμε πως το ρεμπετάδικο έχει λιτή αλλά πολύ όμορφη διακόσμηση.
Το ξύλο κυριαρχεί και δημιουργεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Επιπλέον, είναι χρήσιμο να τονιστεί πως το ρεμπετάδικο Εντελμαγκέν διαθέτει ορχήστρα. Τα άτομα που απαρτίζουν την ορχήστρα είναι έμπειρα και γνωρίζουν καλά πως να διασκεδάζουν τους επισκέπτες.

Το ρεπερτόριο περιλαμβάνει ρεμπέτικα τραγούδια, ελαφρολαϊκά και παραδοσιακά. Ο κόσμος κάθε φορά χορεύει και τραγουδάει μαζί με τον ερμηνευτή της ορχήστρας μεγάλες ελληνικές επιτυχίες. Εν συνεχεία, το Εντελμάγκεν διαθέτει και εξαίσια κουζίνα.
Το μενού είναι πλούσιο και καθώς τα υλικά είναι πρώτης ποιότητας δημιουργούνται πολύ εύγευστα πιάτα. Αξίζει ακόμη να σημειώσουμε πως υπάρχουν διάφορα οικονομικά πακέτα, τα οποία σας προσφέρουν φαγητό, ποτό και διασκέδαση σε τιμές πολύ προσιτές.
Για την νυχτερινή σας διασκέδαση επιλέξτε και εσείς το Εντελαμαγκέν και ταξιδέψτε σε μιαν άλλη εποχή και συγκεκριμένα στην εποχή του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Τηλέφωνο Εντελαμαγκέν

Τηλέφωνο :  2105314240

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση