Μήλος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Μήλος Εκδρομές

Η Μήλος θεωρείται από πολλούς το ομορφότερο νησί του Αιγαίου Πελάγους. Κατ’ αρχήν, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως η Μήλος είναι ένα αρκετά μεγάλο νησί γεμάτο αντιθέσεις. Η Μήλος έχει το σχήμα πετάλου και αυτό την κάνει μοναδική. Επιπλέον, η χώρα του νησιού, η Πλάκα, είναι γεμάτη με πλακόστρωτα σοκάκια και με παραδοσιακά σπίτια. Η εκδρομή σας στο νησί της Μήλου αξίζει να συνδυαστεί και με την επίσκεψη σας στους παραδοσιακούς οικισμούς αλλά και στα αξιοθέατα. Υπάρχουν πολλά μουσεία, αρχαιολογικοί χώροι και θρησκευτικά αξιοθέατα τα οποία σας προτείνουμε να επισκεφθείτε.

Μήλος Διακοπές

Οι διακοπές σας στην Μήλο είναι σίγουρο πως θα είναι μία εμπειρία ανεπανάληπτη. Οι παραλίες τις οποίες μπορείτε να επισκεφθείτε είναι πολλές όπως το Σαρακίνικο, το κλέφτικο, ο Γέρακας, η Συκιά και οι αμμουδερές παραλίες όπως και τα κρυστάλλινα νερά θα σας μαγέψουν. Στις διακοπές σας θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε θαλάσσιες εκδρομές αλλά και θαλάσσια σπορ. Όσο για την νυχτερινή ζωή έχουμε να πούμε πως συνδυάζει και την έντονη διασκέδαση αλλά και την πιο χαλαρή.

Μήλος Ταξίδια

Τα ταξίδια που διοργανώνουμε είναι ιδανικά για όσους θέλουν να επισκεφθούν τα νησιά της χώρας μας αλλά δεν θέλουν να διαθέσουν μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Μήλος είναι ένα οικονομικό νησί και εμείς θα φροντίσουμε ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη διαμονή στις καλύτερες τιμές.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

vgainoexo

MONIQ CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΩΗΝ MARKIZ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Αξιολογήστε post

Το Moniq Club είναι το must της πόλης στο πρώην Markiz .

Τηλέφωνο κρατήσεων Moniq Club 2310626571

Περιοχή κάτω από τα Λαδάδικα στο Λιμάνι.

MONIQ…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

cabaret Club

Cabaret Club Θεσσαλονίκη Λαδάδικα Τιμές Τηλέφωνο 2022

Αξιολογήστε post

Το νέο club της Θεσσαλονίκης ακούει στο όνομα Cabaret και βρίσκεται στην πλατεία εμπορίου πάνω από τα Λαδάδικα . Ένα πολύ όμορφο…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

ESTET ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ 2022

5/5 - (1 ψήφος)

Estet Makropoulos Karafotis

Ανοιχτά Πέμπτη Σαββάτο

Τιμή φιάλης 170/4

Φοιτητικό Πέμπτη 120/6

Φοιτητικό Σαββάτο 140/6

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2103002171

Το πρώην μαγαζί Frangelico ονομάζεται Estet και λειτουργεί πλεον Πέμπτη…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση