Πίστες Αθήνα Πρωτοχρονιά

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Την φετινή Πρωτοχρονιά οι πίστες της Αθήνας αναμένεται να πάρουν φωτιά. Τα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας για ακόμη μία χρονιά θα ανοίξουν τις πόρτες τους καθ’ όλη την διάρκεια των εορτών.
Έτσι και την πρωτοχρονιά θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε και να περάσουμε την πρώτη νύχτα του νέου έτους αλησμόνητες στιγμές. Πολλοί από τους Έλληνες καλλιτέχνες πήραν την απόφαση να βρίσκονται παρέα με όλους τους θαυμαστές τους αυτές τις ημέρες.

Επάνω στην σκηνή του εκάστοτε νυχτερινού μαγαζιού θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και θα ερμηνεύσουν τραγούδια που όλοι αγαπάμε. Τα κέντρα που θα λειτουργήσουν είναι πολλά και η ζήτηση θα είναι πολύ μεγάλη.
Εν συνεχεία, οι πίστες της Αθήνας θα διοργανώσουν για εσάς μοναδικές εκπλήξεις, οι οποίες θα ενθουσιάσουν όλους τους θαμώνες. Το προσωπικό που θα βρίσκεται στα νυχτερινά κέντρα θα αναλάβει την εξυπηρέτηση σας και θα φροντίσει αυτή σας η βραδιά να είναι η ωραιότερη της χρονιάς αν όχι όλη σας της ζωής.
Οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει ήδη.

Εάν θέλετε και εσείς να εξυπηρετηθείτε καλύτερα δεν έχετε παρά να μας καλέσετε και εμείς θα ικανοποιήσουμε κάθε σας επιθυμία. Τα μουσικά σχήματα που βρίσκονται στις πίστες της Αθήνας είναι όλα αξιόλογα και το πρόγραμμα θα καλύψει όλα τα γούστα.

Δείτε επίσης τα μαγαζιά:

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση