Ρεμπετάδικα Αθήνα

vgainoexo
4/5 - (2 Ψήφοι)

 

Δείτε όλα τα ενεργά διαθέσιμα Ρεμπετάδικα ΕΔΩ

Τα ρεμπετάδικα της Αθήνας έχουν τον πρώτο λόγο στην νυχτερινή διασκέδαση της πόλης. Οι επισκέπτες που τα επισκέπτονται κάθε βράδυ λειτουργίας τους είναι πολλοί και αυτό συμβαίνει διότι όλοι αναζητούν την αυθεντική διασκέδαση.

Τα ρεμπετάδικα της πόλης είναι σε θέση να προσφέρουν την απόλυτη διασκέδαση μέσω ενός ταξιδιού στην χρυσή εποχή του ρεμπέτικου τραγουδιού.
Τα περισσότερα ρεμπετάδικα είναι διακοσμημένα σύμφωνα με τα μαγαζιά εκείνης της εποχής και το πάλκο στο οποίο βρίσκεται η ορχήστρα είναι υπερυψωμένο. Κάθε μαγαζί έχει την δική του πίστα καθώς εκεί πάνω οι επισκέπτες χορεύουν και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Τα ρεμπετάδικα της Αθήνας εκτός από άφθονο κρασί προσφέρουν και εκλεκτά μεζεδάκια. Τα μεζεδάκια αυτά είναι μαγειρεμένα με εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι τόσο νόστιμα.
Όσο για την ποιότητα του κρασιού έχουμε να πούμε μόνο τα καλύτερα. Άλλωστε αυτός είναι από τους βασικότερους λόγους για τους οποίους το κέφι εκτοξεύεται κάθε βράδυ στα ύψη.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφέρουμε πως τα ρεμπετάδικα της Αθήνας έχουν πολύ καλές τιμές. Τα οικονομικά πακέτα που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες συντέλεσαν στο να αποκτήσουν τα ρεμπετάδικα ακόμη μεγαλύτερη φήμη.
Πολύ γνωστά ρεμπετάδικα της Αθήνας είναι η Στοά Αθανάτων, η Παλιά Μαρκίζα, το Εντελαμαγκέν και άλλα.

Δείτε όλα τα ενεργά διαθέσιμα Ρεμπετάδικα ΕΔΩ

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (6 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση