Έξοδος Θεσσαλονίκη 2022 2022

exodos thessaloniki prosfores
5/5 - (1 ψήφος)

ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ MUSIC HALL ΚΙΑΜΟΣ ΑΘΗΝΑ

5/5 – (2 Ψήφοι) Ο Πάνος Κιάμος ξεκινάει τις εμφανίσεις μαζί με Τόνι Σφήνο στην Αθήνα   από Μάιο του 2022 στο Ποσειδώνιο Music Hall! Τιμή φιάλης 160/4 Σπέσιαλ 190/4 Premium 250/4 Παρασκευή Φοιτητικό 130/6 Σαββάτο Φοιτητικό 120/6 Ώρα προσέλευσης 23:00   Τηλέφωνο κρατήσεων 6978469465

Act One Λαδάδικα Φαίη Ρουμπίνη

3.8/5 – (17 Ψήφοι)

Μούσες Εν Χορώ Καλοκαιρινό Θεσσαλονίκη Χρυσοχοίδης

4.5/5 – (99 Ψήφοι) Οι Μούσες εν χορώ χειμερινές βρίσκονται στην Αγγελάκη της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί, το οποίο εδώ και πολλά χρόνια διατηρεί το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο. Κάθε χειμερινή σεζόν, ο κόσμος που επισκέπτεται τις Μούσες είναι πολύς. Ακόμη, το νυχτερινό κέντρο Μούσες έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς σημαντικούς καλλιτέχνες. Βέβαια […]


Στην πόλη της Θεσσαλονίκης υπάρχουν πολυάριθμα νυχτερινά κέντρα τα οποία κάθε βράδυ λειτουργίας τους κατακλύζονται από τον κόσμο που τα επισκέπτεται.
Αυτό συμβαίνει διότι οι τιμές είναι πολύ καλές ενώ παράλληλα υπάρχουν και πολλές προσφορές. Οι προσφορές αυτές απευθύνονται κατά κύριο λόγο στους φοιτητές.

Όμως υπάρχουν και πολλές προσφορές οι οποίες είναι για όλους τους κατοίκους της πόλης αλλά και τους επισκέπτες της.
Τα νυχτερινά μαγαζιά της Θεσσαλονίκης βρίσκονται κατά κύριο λόγο κοντά στο κέντρο όμως υπάρχουν και μερικά τα οποία βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο.
Οι προσφορές αυτές δημιουργήθηκαν για διαφόρους λόγους.
Ένας από τους λόγους αυτούς είναι η οικονομική κρίση. Ακόμη ένας λόγος είναι ο ανταγωνισμός καθώς οι πίστες της Θεσσαλονίκης είναι πολλές.

Επιπλέον, οι προσφορές αυτές δίνουν την ευκαιρία σε όλα τα κοινωνικά στρώματα της συμπρωτεύουσας να διασκεδάσουν χωρίς τύψεις και ενοχές.
Είναι χρήσιμο να αναφέρουμε πως τα περισσότερα μπουζούκια της πόλης λειτουργούν κατά κύριο λόγο Παρασκευή και Σάββατο.
Όμως είναι και ορισμένα, τα οποία ανοίγουν και τις Κυριακές. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης που έχουν. Για κρατήσεις και επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση