Φαγοπότι Πολίχνη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

fagopoti estiatorio thessaloniki
Αξιολογήστε post

Φαγοπότι Πολίχνη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Στην περιοχή της Πολίχνης στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται το εστιατόριο Φαγοπότι. Είναι ένα ντελικάτο εστιατόριο, το οποίο από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του έγινε ιδιαίτερα αγαπητό.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που μετά το πέρας της πρώτης επίσκεψης δηλώνουν πως το μαγαζί αυτό θα αποτελέσει ένα από τα καινούργια τους στέκια.

Το περιβάλλον του εσωτερικού χώρου είναι πολύ φιλικό και αμέσως προδιαθέτει ευχάριστα τους επισκέπτες.
Την διακόσμηση επιμελήθηκαν έμπειροι αρχιτέκτονες, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να απολαμβάνετε εσείς το γεύμα σας στο έπακρο. Η διαρύθμιση του χώρου είναι πολύ καλή και θα μπορέσετε να απολαύσετε το φαγητό σας χωρίς προβλήματα.

Το Φαγοπότι διαθέτει μεγάλο μενού, στο οποίο κυριαρχούν τα κρεατικά. Το μαρινάρισμα και το μαγείρεμα των κρεάτων πραγματοποιείται με τον παραδοσιακό τρόπο καθώς οι συνταγές είναι παραδοσιακές και σπιτικές.
Οι ποικιλίες των ορεκτικών και των κρεατικών είναι πλούσιες και οι γεύσεις τους καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις και όλα τα γούστα.

Πολλές βραδιές το εστιατόριο Φαγοπότι διοργανώνει μουσικές βραδιές με σκοπό την καλύτερη διασκέδαση σας.
Οι καλλιτέχνες ερμηνεύουν τα τραγούδια που είναι αγαπητά και τα γνωρίζουμε όλοι μας. Επιλέξτε και εσείς το εστιατόριο Φαγοπότι και οι εντυπώσεις που θα προσκομίσετε θα είναι οι καλύτερες.

  • Διεύθυνση:
    Αγνώστου Στρατιώτη, Πολίχνη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12:00 – 01:00  
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση