Μαρίδα Καλαμαριά Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Μαρίδα Καλαμαριά Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
Στην Νέα Κρήνη της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το εστιατόριο Μαρίδα. Πρόκειται για ένα εστιατόριο που προσφέρει στους επισκέπτες ελληνική παραδοσιακή κουζίνα. Η Νέα Κρήνη είναι από τις πιο κοσμοπολίτικες περιοχές της Θεσσαλονίκης και καθημερινά πλήθος κόσμου την επισκέπτεται είτε για βόλτα είτε για την εύρεση ενός εστιατορίου.

Η Μαρίδα είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους αναζητούν ένα μέρος στο οποίο θα φάνει καλά αλλά θα περάσουν και όμορφες στιγμές. Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι πολύ φιλικό και όμορφα διακοσμημένο.
Οι κόκκινες λεπτομέρειες αλλά και ο κόκκινος τοίχος στον εσωτερικό χώρο υποδηλώνει την δυναμικότητα του μαγαζιού. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε πως η απλότητα είναι αυτή που χαρακτηρίζει την Μαρίδα.

Στο εστιατόριο Μαρίδα θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε νόστιμους μεζέδες, κρύα ή ζεστά ορεκτικά, ψάρια και θαλασσινά. Όλα τα ψάρια είναι φρέσκα και μαγειρεύονται με τον πιο σωστό τρόπο ώστε να ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.

Το κρασί και το τσίπουρο είναι δύο από τα ποτά που ρέουν άφθονα και ευφραίνουν την καρδία.
Η Μαρίδα απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα εστιατόριο, στο οποίο θα χαλαρώσουν και θα περάσουν μερικές οικογενειακές στιγμές.

Οι τιμές επίσης εκπλήσσουν ευχάριστα όλους τους θαμώνες και είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους το εστιατόριο αυτό είναι τόσο αγαπητό.

  • Διεύθυνση:
    Ν. Πλαστήρα 113, Καλαμαριά
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12:00 – 24:00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση