Γραφείο Τελετών Θεσσαλονίκη

grafeio teleton thessaloniki
5/5 - (1 ψήφος)

Γραφείο Τελετών Θεσσαλονίκη

Ο οίκος τελετών μας, εδρεύει στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αποτελεί την καλύτερη λύση για την διοργάνωση πένθιμων τελετών και μνημόσυνων. Το γραφείο τελετών λειτουργεί πολλά χρόνια στον χώρο, δίνοντας συμπαράσταση  στους συγγενείς και παρέχοντας μια πλήρη κάλυψη της τελετής, πάντα με διακριτικότητα και αμεσότητα. Στο γραφείο μας μπορείτε να εμπιστευτείτε την οργάνωση της πένθιμης τελετής, ενώ εμείς σας εγγυούμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα, καθώς διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στον χώρο.
Σας δίνουμε μια μεγάλη λίστα απο επιλογές, όσον αφορά, το είδος και την ποιότητα του φέρετρου, την διακόσμηση και τον ανθοστολισμό της εκκλησίας και της οικίας, καθώς και την μεταφορά του θανόντα με σύγχρονα και πολυτελή οχήματα. Επίσης παρέχουμε ψυχολογική υποστήριξη, μακιγιάζ της σορού, ψυκτικούς θαλάμους και νεκροστάσιο. Επιπλέον το γραφείο μας αναλαμβάνει την αποτέφρωση του αγαπημένου σας προσώπου, ακόμα και με τη δική σας παρουσία.
Τέλος παρέχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις των οικογενειών μετά την τελετή καθώς και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενώ είμαστε διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνηση και πληροφορία.
Το γραφείο τελετών μας, βρίσκεται στην διάθεσή σας  όλη της διάρκεια της μέρας και της νύχτας, για την παροχή πληροφοριών αλλά και για την άμεση εξυπηρέτησή σας. Κοντά σας με συνέπεια και σεμνότητα.

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση