Μαύρη Τρύπα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

Μαύρη Τρύπα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη
5/5 - (1 ψήφος)

Μαύρη Τρύπα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

Μαύρη Τρύπα Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

Η Μαύρη Τρύπα είναι μία μουσική σκηνή η οποία βρίσκεται στα Λαδάδικα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κατ ‘ αρχήν, η Μαύρη Τρύπα στεγάζεται σε ένα από τα νεοκλασικά κτίρια της συμπρωτεύουσας. Η διακόσμηση του χώρου είναι πολύ όμορφη και η πέτρα και το ξύλο είναι τα δύο στοιχεία που επικρατούν. Στην σκηνή της Μαύρης Τρύπας έχουν εμφανιστεί πολλοί από τους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Κάθε μήνα το πρόγραμμα αλλάζει και ανανεώνεται και ο ένας καλλιτέχνης διαδέχεται τον άλλο. Επιπλέον, το κτίριο έχει ορόφους έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες να μπορούν να βλέπουν χωρίς προβλήματα τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.

 Εν συνεχεία, αξίζει να αναφέρουμε πως η μουσική σκηνή Μαύρη Τρύπα διαθέτει οπτικοακουστικά μέσα τα οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας. Ακόμη, οι τιμές είναι πολύ προσιτές και δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να περάσετε μια βραδιά γεμάτη μουσική και ξεγνοιασιά. 

 Οι επισκέπτες της Μαύρης Τρύπας μιλούν με τα καλύτερα λόγια τόσο για το μουσικό πρόγραμμα όσο και για την εξυπηρέτηση που προσφέρει το ευγενικό προσωπικό. Για έναν εναλλακτικό τρόπο διασκέδασης επικοινωνήστε μαζί μας και απολαύστε μία υπέροχη νύχτα στην Μαύρη Τρύπα. 

Μαύρη Τρύπα video

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση