Κάρπαθος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Κάρπαθος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

Κάρπαθος Εκδρομές

Η Κάρπαθος βρίσκεται ανάμεσα στην Ρόδο και την Κρήτη και αποτελεί το δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων. Η ομορφιά αυτού του τόπου είναι απερίγραπτη. Πρόκειται για ένα νησί αντιθέσεων το οποίο συνδυάζει αρμονικά το βουνό με την θάλασσα. Η Κάρπαθος είναι ένα ήσυχο νησί το οποίο όμως διαθέτει όλες τις απαραίτητες τουριστικές υποδομές. Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε πως οι ντόπιοι είναι πολύ φιλόξενοι και ευχάριστοι άνθρωποι και μοναδικός τους σκοπός είναι να ικανοποιήσουν τους επισκέπτες.

Κάρπαθος Ταξίδια

Εν συνεχεία, η Κάρπαθος διαθέτει μεγάλη κληρονομιά την οποία κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας αξίζει να ανακαλύψετε. Το Σπήλαιο του Ποσειδώνα, τα Ρωμαϊκά Υδραγωγεία και τα Λαογραφικά μουσεία είναι κάποια από τα αξιοθέατα που σας προτείνουμε να επισκεφθείτε. Ακόμη, οι παραλίες της Καρπάθου διαθέτουν χρυσή άμμο και τα νερά τους είναι κρυστάλλινα. Τα θαλάσσια σπορ δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το νησί, προσφέροντας στους επισκέπτες αδρεναλίνη αλλά και ψυχαγωγία.

Κάρπαθος Διακοπές

Το vgainoexo.gr αναλαμβάνει να εκπληρώσει κάθε σας επιθυμία και διοργανώνει εκπληκτικές εκδρομές στην Κάρπαθο. Οι τιμές μας είναι οι πιο συμφέρουσες της αγοράς και τα ξενοδοχεία με τα οποία συνεργαζόμαστε είναι τα καλύτερα του νησιού. Για καλοκαιρινές διακοπές που θα σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις επιλέξτε τον εναλλακτικό τουρισμό που προτείνει η Κάρπαθος.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση