Ρόδος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

rodos ekdromes diakopes taxidia
5/5 - (1 ψήφος)

Ρόδος Εκδρομές Ταξίδια Διακοπές

Ρόδος Εκδρομές

Η Ρόδος είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά στα Δωδεκάνησα. Αρχικά, η Ρόδος αποτελεί σημείο συνάντησης τριών πολιτισμών, της Ελλάδας, της Κύπρου και της Αιγύπτου, και το γεγονός αυτό την κάνει μοναδική. Οι τουρίστες που επιλέγουν αυτό το νησί για την εκδρομή τους είναι πολλοί και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια. Επιπλέον, η εκδρομή σας αξίζει να συνδυαστεί με επισκέψεις στα μουσεία, στα κάστρα, στους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και στις περιοχές φυσικού κάλλους.

Ρόδος Ταξίδια

Η Ρόδος ενδείκνυται για ταξίδια αναψυχής αλλά και για ταξίδια περιπέτειας. Τις ημέρες που θα βρίσκεστε στην Ρόδο σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την κοιλάδα των πεταλούδων και το πάρκο του Ροδινιού. Βέβαια υπάρχουν και πανέμορφες διαδρομές για περπάτημα. Είναι σίγουρο πως θα μαγευτείτε από τις ομορφιές που διαθέτει η φύση. Εν συνεχεία, οι βουτιές στις καταγάλανες θάλασσας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το ταξίδι σας. Το 2012, 32 παραλίες της Ρόδου βραβεύτηκαν με “γαλάζια σημαία”. Από τις πιο γνωστές παραλίες είναι της Λίνδου και του Άντονυ Κουίν.

Ρόδος Διακοπές

Εάν είστε δραστήριοι και αγαπάτε τα θαλάσσια σπορ τότε σίγουρα επιλέξτε την Ρόδο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Τα αθλήματα θαλάσσης είναι πολλά και προσφέρουν στιγμές αδρεναλίνης. Για διακοπές που θα θυμάστε για την υπόλοιπη ζωή σας εμπιστευθείτε μας και δεν θα το μετανιώσετε.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση