Κάστρα Θεσσαλονίκη

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Κάστρα Θεσσαλονίκη

Κάστρα Θεσσαλονίκη

Τα Κάστρα της Θεσσαλονίκης είναι ένα από τα αξιοθέατα της πόλης.
Η Θεσσαλονίκη είναι μία πόλη η οποία πριν πολλά χρόνια περιβαλλόταν από τείχη. Σήμερα, έχουν μείνει κάποια από αυτά τα τείχη και είναι γνωστά σε όλους ως Κάστρα. Αρχικά, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην ιστορική, αρχαιολογική αλλά και αρχιτεκτονική σημασία των τειχών. Τα Κάστρα έχουν πολλά κοινά σημεία με τα βυζαντινά τείχη της Κωνσταντινούπολης. Εν συνεχεία, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως από τα Κάστρα της Θεσσαλονίκης η θέα προς την θάλασσα αλλά και προς την πόλη είναι υπέροχη. Ακόμη, θα αποτελούσε παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στα πολλά εστιατόρια και καφετέριες που βρίσκονται κατά μήκος των Κάστρων. Τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης, οι φοιτητές αλλά και οι τουρίστες επισκέπτονται τα Κάστρα και απολαμβάνουν το γεύμα τους ή τον καφέ τους σε ένα άκρως ειδυλλιακό περιβάλλον.
Επιπροσθέτως, τα Κάστρα σας δίνουν την ευκαιρία να ξεφύγετε από την μονοτονία της πόλης αλλά και να γνωρίσετε την ιστορική τους σημασία. Ακόμη, βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο και έτσι μπορείτε να φθάσετε εκεί είτε με τα πόδια είτε με κάποιο όχημα. Αποτελούν αξιοθέατο για την συμπρωτεύουσα και αυτός είναι ένας από τους λόγους που πλήθος κόσμου κάθε μέρα επισκέπτονται τα Κάστρα. Κατά την διάρκεια της παραμονής σας στην Θεσσαλονίκη αξίζει να ανεβείτε στα Κάστρα και είναι σίγουρο πως θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Δείτε επίσης:

Oλες τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκης με τα ενεργά σχήματα…
Tα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση