Μακεδονικό Μουσείο Θεσσαλονίκη

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Μακεδονικό Μουσείο Θεσσαλονίκη

Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης

Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον εσωτερικό χώρο της Διεθνούς Έκθεσης και συγκαταλέγεται στα αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης. Η πρόσβαση στο Μουσείο είναι πολύ εύκολη καθώς η τοποθεσία του είναι κομβική. Σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης οι λάτρεις του είδους μπορούν να επισκεφθούν το Μακεδονικό Μουσείο. Το Μουσείο ιδρύθηκε το 1979 και πλέον φιλοξενεί 2000 έργα.  Εν συνεχεία, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στην επιστημονική βιβλιοθήκη που υπάρχει στο Μουσείο, η οποία διαθέτει 2000 βιβλία. Ακόμη, το Μακεδονικό Μουσείο ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνει εκθέσεις αλλά και εκδηλώσεις προσφέροντας στον κόσμο ακόμη περισσότερα κίνητρα ώστε να επισκεφθεί το Μουσείο.
Επιπροσθέτως, στο Μουσείο υπάρχουν τόσο Έλληνες καλλιτέχνες όσο και ξένοι και τα έργα τους είναι όλα απερίγραπτης ομορφιάς. Κατά την διάρκεια της περιήγησης σας στα εκθέματα θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους και πολλά υποσχόμενους καλλιτέχνες. Το Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης επισκέπτονται τουρίστες αλλά και μόνιμοι κάτοικοι της πόλης και αποτελεί ένα από τα μέρη που αξίζει να επισκεφθούν και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι. Άλλωστε υπάρχουν μουσειοπαιδαγωγικά προγράμματα τόσο της πρωτοβάθμιας όσο και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τα οποία συμβάλουν στο να γνωρίσουν τα παιδιά την μαγεία της τέχνης.

Δείτε επίσης:

Oλες τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκης με τα ενεργά σχήματα…
Tα διαθέσιμα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποιήστε:

Δείτε επίσης

Μπουζούκια Αθήνα Πίστες Τιμές 2023

5/5 - (1 ψήφος)

Τα μεγαλύτερα μπουζούκια Αθήνα βρίσκονται παρακάτω στη λίστα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου εμφανίζονται στα μαγαζιά. Δείτε…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

Εταιρικές Εκδηλώσεις Θεσσαλονίκη 2023

  • 10 Ιανουαρίου 2023
  • 2023

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση κάθε είδους εταιρική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη. Συνεργαζόμαστε με όλες τις αίθουσες δεξιώσεων καθώς και όλα τα νυχτερινά καταστήματα….

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

4/5 - (4 Ψήφοι)

Δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τα νυχτερινά μαγαζιά που είναι ανοιχτά Κυριακή  Βράδυ Θεσσαλονίκη:

Κυριακή Μαγαζιά Βράδυ Νυχτερινά Εξοδος Θεσσαλονίκη

[vc_basic_grid post_type=”post” max_items=”22″ grid_id=”vc_gid:1672767505396-3502d6b1-6dde-8″…

Κοινοποιήστε:
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση