Καβάλα Μπουζούκια

vgainoexo
5/5 - (1 ψήφος)

Καβάλα Μπουζούκια

Η πόλη της Καβάλας είναι μία ιδιαίτερα γραφική πόλη και τόσο οι κάτοικοι της οσο και οι επισκέπτες της την ερωτευόνται.  Το γεγονός ότι βρίσκεται κοντά σε βουνό και θάλασσα δίνει στην πόλη ένα ακόμη μεγαλύτερο κύρος.  Κατ’αρχήν, στην Καβάλα η διασκέδαση κάθε βράδυ εκτοξεύεται στα ύψη με αποκορύφωμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.  Τα μπουζούκια της πόλης σφίζουν από τον κόσμο που φθάνουν για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα και από την ένταση των ημερών κατά την διάρκεια της εβδομάδας.   Επιπλέον, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως τα μπουζούκια της Καβάλας είναι γνωστά σε όλη τη Μακεδονία διότι προσφέρουν την διασκέδαση απλόχερα.  Οι θαμώνες τους μένουν πάντα ικανοποιημένοι από την εξυπηρέτηση του έμπειρου προσωπικού ενώ είναι σημαντικό να πούμε πως υπάρχει και ιδιωτικός χώρος για την ασφάλεια του οχήματος σας.
Εν συνεχεία, οι τιμές στα μπουζούκια της Καβάλας είναι πολύ χαμηλές και έτσι ολοι μπορούν να
περάσουν αξέχαστες βραδιές χωρίς τύψεις.   Τα πιο φημισμένα μπουζούκια της Καβάλας είναι το “Perles live” στο οποιό οι νύχτες παίρνουν φωτιά.  Το μουσικό πρόγραμμα καλύπεται από έμπειρους τραγουδιστές και τραγουδίστριες.   Η σκηνική τους παρουσία αλλά και οι μελωδικές τους φωνές θα σας καταπλήξουν.   Ανακαλύψτε και εσείς τα μπουζούκια που διαθέτει η Καβάλα και είναι σίγουρο πως θα περάσετε υπέροχα και θα χορέψετε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Δείτε τα διαθέσιμα μπουζούκια  με τα σχήματα τους

Για τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκη δείτε τα σχήματα εδω…

Για τις διαθέσιμες πίστες Αθήνα δείτε τα σχήματα εδώ…

Καβάλα Μπουζούκια video

 

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.2/5 - (5 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

4/5 - (6 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων - .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση