Ρώμη Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Ρώμη Εκδρομές

Η Ρώμη είναι ένας από τους πιο δημοφιλής προορισμούς για εκδρομή. Αποτελεί την πρωτεύουσα της Ιταλίας και τα μέρη τα οποία μπορεί να επισκεφθεί ο επισκέπτης είναι πολλά. Από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα αξιοθέατα είναι το Βατικανό, το οποίο είναι η έδρα του Πάπα, αλλά και το ιστορικό κέντρο το οποίο βρίσκεται στη λίστα Μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της Unesco. Εμείς διοργανώνουμε μία πλήρη εκδρομή στην οποία θα έχετε την δυνατότητα να ζήσετε όμορφες εμπειρίες οι οποίες θα σας συντροφεύουν μία ζωή.

Ρώμη Διακοπές

Εν συνεχεία, κατά την διάρκεια των διακοπών σας στη Ρώμη θα έχετε την δυνατότητα να επισκεφθείτε όλα τα μνημεία της πόλης όπως το Κολοσσαίο, το Πάνθεον, αλλά και να κάνετε μία ρομαντική βόλτα στα γραφικά σοκάκια. Οι όμορφες καφετέριες αλλά και τα ιταλικά εστιατόρια θα σας μαγέψουν και είναι σίγουρο πως θα λατρέψετε την ιταλική κουζίνα. Η Ρώμη είναι η ιδανικότερη επιλογή για όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό αλλά δεν θέλουν να απομακρυνθούν από την Ελλάδα.

Ρώμη Ταξίδια

Τα ταξίδια που διοργανώνουμε θα σας αφήσουν πλήρως ικανοποιημένους και οι τιμές είναι τόσο φιλικές ώστε να μην χρειάζεται να ξοδέψετε μία περιουσία. Το ταξίδι σας στην “αιώνια πόλη” όπως ονομάζουν την Ρώμη θα είναι γεμάτο όμορφες εικόνες και ακόμη ομορφότερες στιγμές.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (4 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση