Κεφαλονιά Εκδρομές Διακοπές Ταξίδια

kefalonia ekdromes diakopes taxidia
Αξιολογήστε post

Κεφαλονιά Εκδρομές

Κάθε καλοκαίρι το νησί της Κεφαλονιάς κατακλύζεται από τους επισκέπτες, τόσο τους Έλληνες όσο και τους ξένους. Η Κεφαλονιά βρίσκεται στο Ιόνιο Πέλαγος και από πολλούς θεωρείται ένα νησί μυστηρίου και παράξενων φαινομένων. Τα νερά των θαλασσών είναι τιρκουάζ και μαγεύουν τους επισκέπτες. Βέβαια, η Κεφαλονιά διαθέτει και μουσεία αλλά και αρχαιολογικά μέρη τα οποία αξίζει να επισκεφθείτε. Πρόκειται για μία ονειρεμένη εκδρομή που θα σας συντροφεύει για όλη σας την ζωή.

Κεφαλονιά Διακοπές

Κατ’ αρχήν, οι παραλίες του νησιού είναι πολλές και όλες τους είναι πανέμορφες. Πολύ φημισμένες παραλίες είναι η Ξι η οποία διαθέτει κόκκινη αμμουδιά, η παραλία στα Λουρδάτα, ο Μακρύς Γυαλός αλλά φυσικά και πολλές ακόμη. Πολλές από αυτές είναι πλήρως οργανωμένες με ξαπλώστρες και ομπρέλες. Επιπλέον, πρέπει να τονίσουμε πως στις διακοπές σας θα απολαύσετε και το φαγητό σε όλες τις ταβέρνες. Τα τοπικά προϊόντα είναι αυτά που κερδίζουν τις εντυπώσεις και φυσικά οι τιμές είναι πολύ καλές.

Κεφαλονιά Ταξίδια

Εάν επιθυμείτε το ταξίδι σας στην Κεφαλονιά να είναι απερίγραπτο εμπιστευθείτε μας. Το ταξίδι που θα οργανώσουμε θα περιλαμβάνει τα πάντα και οι τιμές σας εγγυόμαστε πως θα είναι οι καλύτερες. Η Κεφαλονιά θα μαγέψει και εσάς όπως το έχει καταφέρει με τόσο και τόσο κόσμο.

Βρείτε Ξενοδοχεία κοντά στο προορισμό σας:

Booking.com

Δείτε επίσης

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

vgainoexo

Myna Club Λαδάδικα Γιαννίας Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (4 Ψήφοι)

Το Myna club βρίσκεται στο κέντρο Θεσσαλονίκης στην περιοχή στα Λαδάδικα.

Κάθε Τετάρτη φιλοξενεί τον Γιώργο Γιαννιά.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 .

Περισσότερα...

vgainoexo

Sofita Club Λαδάδικα

4.5/5 - (2 Ψήφοι)

Το Sofita Club βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο στα Λαδάδικα στο συνριβάνη .

Παίζει mainstream μουσική τα εμπορικά ξένα και ελληνικά σε ένα χώρο…

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση