Κήπος της Εδέμ Μαρούσι Εστιατόριο Αθήνα

vgainoexo
Αξιολογήστε post

Κήπος της Εδέμ Μαρούσι Εστιατόριο Αθήνα

Ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα λιβανέζικα εστιατόρια της Αθήνας είναι Ο κήπος της Εδέμ.

Το εστιατόριο αυτό βρίσκεται στο Μαρούσι και το γεγονός ότι η στάση του ηλεκτρικού είναι πολύ κοντά καθιστά την πρόσβαση εύκολη και γρήγορη.

Για ένα χρονικό διάστημα το εστιατόριο είχε κλείσει. Σήμερα όμως είναι και πάλι ανοιχτό και υποδέχεται ιδιαίτερα θερμά όλους εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα συνθισμένα και να δοκιμάσετε νέες γεύσεις.

Όσο θα βρίσκεστε στον Κήπο της Εδέμ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε φλογέρες με παστουρμά, φελάφελ, σις ταούκ αλλά και πουρέ με ρεβύθια.

Το γεύμα σας θα συνοδεύσει τέλεια κάποιο από τα ποτά της μεγάλης κάβας του εστιατορίου ενώ μετά το τέλος του δείπνου σας μπορείτε να δοκιμάσετε τον αραβικό καφέ με κάρδαμο ή κάποιο αρωματικό τσάι.

Ο χώρος του εστιατορίου είναι μια μικρογραφία του Κήπου της Εδέμ. Τα χρώματα είναι ζεστά και σε συνδυασμό με το ξύλο δημιουργείτε μία πολύ γλυκειά ατμόσφαιρα.

Οι πολυέλαιοι είναι κατασκευασμένοι με πολύχρωμα γυαλιά, τα οποία με τον απαλό φωτισμό κάνουν το περιβάλλον ακόμη πιο όμορφο.
Στους τοίχους θα έχετε την ευκαιρία να διαβάσετε, στην αραβική πάντα γλώσσα, διάφορα ποιήματα.

Η σάλα επίσης είναι ευρύχωρη και διατίθεται μια μπάρα όπου μπορείτε να διαφόρων γεύσεων αφεψήματα.

Δεν πρέπει να παραλείψετε να δοκιμάσετε τον ναργιλέ με τα υπέροχα αρώματα, τον οποίο και θα βρείτε μόνο στο εστιατόριο Κήπος της Εδέμ.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση