Οι Θαλασσιές οι Χάντρες Γκάζι Εστιατόριο Αθήνα

oi thalasies oiadres gazi estiatorio
Αξιολογήστε post

Οι Θαλασσιές οι Χάντρες Γκάζι Εστιατόριο Αθήνα
Οι θαλασσιές οι χάντρες είναι ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στο Γκάζι. Η περιοχή στην οποία βρίσκεται παίζει σημαντικό ρόλο στην μεγάλη επισκεψιμότητα που έχει.

Βέβαια είναι και άλλοι οι λόγοι για τους οποίους το εστιατόριο έχει κόσμο. Ένας από τους λόγους αυτούς είναι και το πλούσιο μενού του.

Μπορείτε να δοκιμάσετε φιλέτο χοιρινό ή κοτόπουλο, πιττάκια αραβικά συνοδευόμενα από γλάσο μουστάδας αλλά και άλλα πολλά.

Στο εστιατόριο οι Θαλασσιές οι Χάντρες θα βρείτε κρεατικά αλλά και όστρακα. Όλα τα υλικά είναι αγνά και πρώτης ποιότητος.

Η γιαγια Ανδριανή είναι η μαγείρισσα και τόσο η πείρα της όσο και ο τρόπος με τον οποίο μαγειρεύει κάνει τα πιάτα ασυναγώνιστα.
Όλα αυτά συνοδεύονται εξαιρετικά τόσο με κρασάκι όσο και με ουζάκι ή ρακί.

Στο εστιατόριο οι Θαλασσιές οι Χάντρες θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε και ελληνική μουσική καθώς κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ αλλά και Κυριακή  μεσημέρι υπάρχει πολυμελής ορχήστρα.

Τα τραγούδια που θα ακούσετε είναι από την δεκαετία του 1960 μέχρι και σήμερα. Το μαγαζί διαθέτει και πίστα όπου θα μπορέσετε να χορέψετε.

Οι Θαλασσιές οι Χάντρες προσφέρουν ποιοτικό φαγητό και παράλληλα διασκέδαση. Οι τιμές όντας καλές προσελκύουν καθημερινά πλήθος κόσμου.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας κάνετε από νωρίς την κράτηση σας.

Θέλετε εστιατόριο με ζωντανή μουσική ?

Δείτε τα διαθέσιμα ρεμπετάδικα – μουσικά μεζεδοπωλεία Αθήνας…

Δείτε επίσης

folia tou kokkora

Refren Live Stage Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Αξιολογήστε post

Το πρώην φωλιά του Κόκορα γίνεται Refren live stage και υπόσχεται ανατροπή στην διασκέδαση της Θεσσαλονίκης.  Το μαγαζί θα είναι πλέον ρεμπετάδικο…

Περισσότερα...

vgainoexo

Amar Club Θεσσαλονικη

5/5 - (1 ψήφος)

Το νέο Amar Club Θεσσαλονικη άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή των σφαγείων Θεσσαλονίκη δίπλα στο vogue σε ένα καινούριο και πολύ…

Περισσότερα...

vgainoexo

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

4.3/5 - (7 Ψήφοι)

Το Opium Club βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά στα Λαδάδικα στο γνωστό συντριβάνη. Μαγαζί που παίζει τα εμπορικά ξένα και ελληνικά mainstream ….

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση